AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 PIXEL SHADER

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
okangul İletim - 18/11/2005 : 17:07:58
geforce 4 MX 440 Ekran kartını ek programla pixel shader ve vertex shader vercionunu 2,0'a yükseltebilir miyim? eğer evet ise hangi program ve nerden download edebilirim.?

Biliyom çok şey istedim ama yardımcı olan olursa sevinirim
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
CrAzY_IVAN İletim - 04/12/2005 : 00:21:57
Şimdi bu mesajın, bu konu ile ne alakası var? Bir daha ki sefere daha dikkat. Neyse yine de olabilecek şeyleri söyleyeyim, sürücü güncellemesi yap ekran kartının, direct x son sürüm kur, bir ihtimal, oyunun son yamalarını edinmekte mümkün... Bir de oyunun readme dosyasından desteklemediği ekran kartı listesi var mı ona bak, belki desteklemiyor da olabilir. Gerçi FX 5200 çok eski bir GPU değil ama olsun.
selkratl İletim - 03/12/2005 : 12:47:12
ya arkadaşlar elimde 9200 se 128 mb ati radeon var....bi türlü vietcong 2'yi açamadım arkadaş fx 5200'de açmış iki kartın özellikleride hemen hemen aynı....yardım edin lütfen!!!!
okangul İletim - 21/11/2005 : 08:31:17
3D analyser diye bi program sayesinde oluyo dediler ama programı kurdum bi sonuç alamadım. FX serisi ekran kartlarında varmış galiba bu özellik. Sonradan öğrendim
|KRONDOR| İletim - 18/11/2005 : 20:41:16
Bu konu Generalll'i de ilgilendirir, bizi de ilgilendirir. Burası herkesin bakabildiği bir ortam. Konu ile alakasız mesajlar yazarsan, kirlilik oluşturacağın için herkesin uyarma hakkı vardır.
ensar_fb İletim - 18/11/2005 : 20:00:13
ya tmmda seni ilgilendirmezz..bu lafım yüzünden de benii silme alper abi oyunsitesi frumundan

0.03 Snitz Forums 2000