AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 PIXEL SHADER
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

okangul
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 18/11/2005 :  17:07:58  Bilgileri Göster  okangul'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
geforce 4 MX 440 Ekran kartını ek programla pixel shader ve vertex shader vercionunu 2,0'a yükseltebilir miyim? eğer evet ise hangi program ve nerden download edebilirim.?

Biliyom çok şey istedim ama yardımcı olan olursa sevinirim

okan

ensar_fb
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 18/11/2005 :  17:15:47  Bilgileri Göster  ensar_fb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
walla aga zaten senin ne dediklerinden anlamadım bu yüzden cvp weremem...
Türkçe doblaj yapsana bu ne böle birşe anlamadım:)

>>>>>>>"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"<<<<<<<
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 18/11/2005 :  19:57:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ensar gereksiz mesaj yazma...

Okan hocam senin soruna gelince bu tip özellikler ekran kartının özellikleridir ve yazılımsal değişikliklerle bu versiyonu değiştiremezsin...Kartı değiştirmen gerekli...
Sayfanın En Üstüne Git

ensar_fb
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 18/11/2005 :  20:00:13  Bilgileri Göster  ensar_fb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya tmmda seni ilgilendirmezz..bu lafım yüzünden de benii silme alper abi oyunsitesi frumundan

>>>>>>>"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"<<<<<<<
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 18/11/2005 :  20:41:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konu Generalll'i de ilgilendirir, bizi de ilgilendirir. Burası herkesin bakabildiği bir ortam. Konu ile alakasız mesajlar yazarsan, kirlilik oluşturacağın için herkesin uyarma hakkı vardır.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

okangul
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 21/11/2005 :  08:31:17  Bilgileri Göster  okangul'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
3D analyser diye bi program sayesinde oluyo dediler ama programı kurdum bi sonuç alamadım. FX serisi ekran kartlarında varmış galiba bu özellik. Sonradan öğrendim

okan
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000