|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
-eL_Niño- |
İletim - 21/10/2005 : 13:37:55 arkadaşlar benim D500'üm var PCye bluetooth arıyom ama bulamıyom.Bir tane buldum oda nokia içinmiş nasıl oluyosa bilenler linkini verirse iyi olur |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
_GaNdAlF_ |
İletim - 26/10/2005 : 21:09:10 Bende Epox bluetooth var sony ericsonlar uyuşmuyo.Bazı ayarlar yapmak lazımmış ama çok uzun şeyler hiç uğraşmıyorum. |
HASSOOO |
İletim - 26/10/2005 : 19:36:38 nokia için uyumlu, şunun için uyumsuz (?) gibi durumlar bluetooth'ta söz konusu olmaz. Bugüne dek hiç böye bir şey duymadım. Uyum sorunu olsa olsa yazılımdan kaynaklanıyordur ki yine ülkemizde yaygın olan 3-4 bluetooth üreticisinin programları hemen hemen tüm telefonlarla uyum içerisinde çalışır. Bir tek uygulama (oyun benzeri java ve symbian uygulamaları) yüklemede sorun yaşayabilirsiniz. Bunu da telefonla birlikte gelen yazılım programından kolaylıkla çözersiniz. Naokia PC Suite programı; standart bluetooth yazılımına ihtyaç duymadan kolaylıkla işinizi görüyor. Telefonunuz ikinci el olsa ya da cd'yi kaybetmiş dahi olsanız Nokia Pc Suite yazılımının ayrı dağıtımının yasal olduğunu zannediyorum; temin edebilirsiniz. Diğer telefon modelleri için de geçerli bir durum bu.
Bu arada ufak bir hatırlatma yapayım; Siemens firması cep telefonu bölümünü başka bir şirkete sattı. Yani artık piyasada Siemens adı ile var olan telefonların beyaz eşya üreticisi Siemens ile üretim bazında alakası kalmadı. Yeni firma uzun bir süre Siemens adıyla telefon üretmeye devam edecek. Yetkili servis için Siemens ile ayrıca anlaşma imzaladılar mı bilemeyeceğim =) |
-eL_Niño- |
İletim - 26/10/2005 : 18:15:29 nokianın ulusal sitesinde nokialar için bluetooth var zaten bende parayla aldım
|
DeMoN_HuNtEr |
İletim - 23/10/2005 : 15:37:34 Tabii uyacak her telefona. Uymasaydı çok saçma olurdu. Nokia için ayrı bluetooth, Sony-Ericsson için ayrı bluetooth olmaz ki, her bluetooth her telefona uygundur... |
Erci-e@Hanzo |
İletim - 23/10/2005 : 14:01:48 bendede epox var hemde bütün telefonlara uyumlu walla |
|
|
|