|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
m_coruh |
İletim - 28/09/2005 : 20:31:56 Cep telefonumun ımeı no`su kayıtlı çıkmadı.Nereye kayıt yaptırılıyor.Bilen varmı?[/b] |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
AydogduTr |
İletim - 29/09/2005 : 22:45:16 Önümüzdeki 1 ay boyunca yeni bir telefon aldınız aldınız yoksa pahalıya patlar :)) |
umutcanuguz |
İletim - 29/09/2005 : 17:32:38 Dün aynı şoku yaşadım Krondor'un yazdıklarını milliyet.com.tr okuyunca gözlerim faltaşı gibi açıldı ama numaram kayıtlı çıktı.Ya benim bilgisayarımda bişiy var ya da o sitede.Çok yavaş giriyor tam açıldığında kapanıyor falan bişiy anlayamadım.İnternet cafenin birinde denedim.Orda da yavaş açıldı. |
|KRONDOR| |
İletim - 29/09/2005 : 00:08:32 Alıntı:
1- Cep telefonunuzda *#06# tuşlarına basıyorsunuz. (Bazen hemen bazen de YES tuşuna bastıktan sonra) ekrana 15 haneli bir numara geliyor. Bu sizin telefonunuzun IMEI numarasıdır.
2- http://imei.tk.gov.tr/ adresine girdiğinizde IMEI sorgulama ekranıyla karşılaşacaksınız. Satıra ara vermeden baştan başlayarak 15 rakamı giriyorsunuz. (Ör: 123456789012345) Sonra sorgula tuşunu tıklıyorsunuz. (Bazen sonda 2 rakam daha çıkabiliyor, bu rakamları girip girmemeniz önemli değil)
3- Aşağıda kayıtlı olup olmadığı çıkıyor. Eğer kayıtlı ise sorun yok. Değilse TK tarafindan ilan edilecek yere 5 YTL yatırıp telefonunuzu kayıt ettiriyorsunuz. Aksi takdirde cep telefonunuza önce bir uyarı mesajı gönderiliyor, sonra da tamamen kapatılıyor ve Türkiye sınırları içinde kullanılamaz oluyor. |
Lightning |
İletim - 28/09/2005 : 21:18:01 war tabe:) kayıtlar başlayınca telefonuna msj gelcek, orda werdii hesaba parayı yatırıp kayıt ettiriceksin(ziraat bankası sanırsam). ama nezman olcak bu iş bilmiorum.. |
|
|
|