|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Soldier |
İletim - 07/04/2005 : 20:16:14 Arkadaşlar sizce 5 sene sonraki bilgisayarlar nasıl olacak? |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| ceberruh |
İletim - 18/04/2005 : 15:42:43 bilgisayar teknolojisi öyle bir teknolojiki her gün kendini yenileyebiliyor yani aldığımız bir ürünün hemen yenisinin çıkması bizimi için bir sürpriz olmamalı. şu anda GB(gigabyte) terimini kullanıyoruz. yakında TB(terabyte) sistemine geçeriz. ondan sonra da PB(pentabyte). aynı şekilde diğer elektronik aletlerde öyle her zaman bir yenisi çıkıyor zaten böyle olmasa gelişmenin bi anlamı olmaz. ne kadar son model almaya gayret göstersek de elimizdekinin mutlaka eskiyeceğini unutmamalıyız... bu hep böyle gedldi ve böyle gitmeye de devam ediyor... |
| Soldier |
İletim - 17/04/2005 : 17:16:12 Bende daha pentium 5 in çıktığını duymadım.Öyle bir söylenti var ama ben uzun süre çıkacağını zannetmiyorum. |
| thumperest |
İletim - 14/04/2005 : 12:25:16 Pentium 5 dediğin sanırım Intel'in 64-Bitlik işlemcisi. Onun adı pentium 5 değil Xeon. Normal kullanıcı için değil o sadece server işlemcisi. En fazla 1000 GB olayına gelirsek tam bi palavra. Bilgisayarda fazla diye bişey olmaz çünkü hergün kapasitesi artıyor. Bir bilgisayara genel olarak 14 tane sabitdisk talılabiliyor. PCI kartlar, serial ata vs. Bir sabitdiskin 300 GB a kadar çıkabildiğini düşünürsen, 14*300=4200 GB. Tabiki bu en fazla değil. Hergün değişen teknoloji, daha fazla kapasiteli HDD leri üretiyor. Bu sayede bilgisayar dünyasında enfazla diye birşeyin olmayacağını anlamanı umarım... |
| eXpert |
İletim - 10/04/2005 : 21:17:08 Pentium V'den bahsediyorsun sanırım |KRONDOR|.Bence de yok yani eğer olsa,ben hiç sektirmeden her ay 3-4 bilgisayar dergisi alıyorum.En azından birisinde yazmaz mı? |
| |KRONDOR| |
İletim - 10/04/2005 : 20:27:47 alıntı: Sampiyongalatasaray tarafından yazılan:
turkıye hep 1 adım gerıden ızlıyo gercı bılgısayar teknolojısınde ılerlemıs bır ulkeyız ama suanda dunyada 1000 gb harddısklı en fazla bılgısayar olabılıyor dusunun ve tam bılmıyorum ama pentıum 5 yabancı ulkelerde coktan cıkmıs bıle turkıyede olup olmadıgını bılmıyorum ama 1000 gb harddıskınız oldugunu dusunsenıze vcd kaydedıo olsanız bılgısayara butun hollywood makınenızde olur yanı :)
Yok öyle bir şey. Biraz daha araştır. |
|
|
|