AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Sizce 5 sene sonraki bilgisayarlar .........
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 07/04/2005 :  20:16:14  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar sizce 5 sene sonraki bilgisayarlar nasıl olacak?

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 09/04/2005 :  12:51:54  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ne farkeder ki ha 5 sene sonra ha 10 sene. bilgisayar teknolojisi kendini sürekli yenileyen bir teknoloji ve bundan 5 sene sonrasını merak etsek bile her an yenisi çıkacaktır zaten. şu anda dünyada 16 ve 20 GHZ lik işlemciler kullanılıyor....

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 10/04/2005 :  20:27:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Sampiyongalatasaray tarafından yazılan:

turkıye hep 1 adım gerıden ızlıyo gercı bılgısayar teknolojısınde ılerlemıs bır ulkeyız ama suanda dunyada 1000 gb harddısklı en fazla bılgısayar olabılıyor dusunun ve tam bılmıyorum ama pentıum 5 yabancı ulkelerde coktan cıkmıs bıle turkıyede olup olmadıgını bılmıyorum ama 1000 gb harddıskınız oldugunu dusunsenıze vcd kaydedıo olsanız bılgısayara butun hollywood makınenızde olur yanı :)

Yok öyle bir şey. Biraz daha araştır.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

eXpert
Üye

Turkey
İleti 158

İletim - 10/04/2005 :  21:17:08  Bilgileri Göster  eXpert için bir ICQ İletisi Gönder  eXpert'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  eXpert için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Pentium V'den bahsediyorsun sanırım |KRONDOR|.Bence de yok yani eğer olsa,ben hiç sektirmeden her ay 3-4 bilgisayar dergisi alıyorum.En azından birisinde yazmaz mı?

Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır.
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 14/04/2005 :  12:25:16  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Pentium 5 dediğin sanırım Intel'in 64-Bitlik işlemcisi. Onun adı pentium 5 değil Xeon. Normal kullanıcı için değil o sadece server işlemcisi. En fazla 1000 GB olayına gelirsek tam bi palavra. Bilgisayarda fazla diye bişey olmaz çünkü hergün kapasitesi artıyor. Bir bilgisayara genel olarak 14 tane sabitdisk talılabiliyor. PCI kartlar, serial ata vs. Bir sabitdiskin 300 GB a kadar çıkabildiğini düşünürsen, 14*300=4200 GB. Tabiki bu en fazla değil. Hergün değişen teknoloji, daha fazla kapasiteli HDD leri üretiyor. Bu sayede bilgisayar dünyasında enfazla diye birşeyin olmayacağını anlamanı umarım...

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 17/04/2005 :  17:16:12  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende daha pentium 5 in çıktığını duymadım.Öyle bir söylenti var ama ben uzun süre çıkacağını zannetmiyorum.

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000