AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 anakart, işlemci ve ekran kartı için acil yardım!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
haggard İletim - 25/03/2005 : 18:50:05
yakın zamanda bilgisayar alıcam fakat araştırmalarımda anakart ve işlemci konusunda her satıcıdan ayrı sesler çıkıyor. Birisi bi karta en yenisi derken diğeri aynı karta eski diyor. kar kaygısı içinde oldukları için hiçbirine güvenemiyorum. asus anakart almaya karar verdim ama hangi modeli bilmiyorum işlemci konusunda da intel de karar kıldım. oyun+çizim yapacağım için oldukça iyi bir performans istiyorum. işlemci,anakart ve ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum
şimdiden teşekkürler...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
haggard İletim - 11/08/2005 : 19:39:33
ekran kartını soran arkadaş nerelisin bilmiyorum ama TEKMAR'dan temin etmiştim oradan bulabilirsin. modelini anlamayan arkadaşada bişeyler söyleyeyim asus, gerçi yazmıştım ama. bu arada dvd wr la ilgili bişiler söölenmiş pek anlam veremedim ama şunu sormak istiyorum 6x 12x cd-rom ların ve cd wr ların olduğu zamanlar arkadaşımız satın almamışmıydı yada dvd yi dvd wr dışında bir aletle kopyalayabiliyormuyuz.!! belki vardır ööle birşey ben bilmiyorumdur bilgi verilirse bahtiyar olurum :D
bergkamp132 İletim - 30/07/2005 : 21:52:37
bence de 16X le yazması bayağı ii bişi ama benGPU nun modelini anlayamadım? mb Nvidia yazmışsın da modeli ne?
HASSOOO İletim - 30/07/2005 : 15:38:48
16x ile yazan dvd-writer ne demek sen biliyor musun? 16x'i beğenmiyor :D CD hızları ile karıştırma sen onu :D :D
|KRONDOR| İletim - 30/07/2005 : 02:30:03
DVD'ler 500.000'e bile bulunuyor. Pek pahalı değil yani :)
Fatrix İletim - 30/07/2005 : 01:12:46
ama eğer sistemini soracak olursan bence tek bi kusuru var dvd-rw.çünkü dvd discleri cok pahalı ve dvd rw ler 16x le yazıyo

0.02 Snitz Forums 2000