AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 anakart, işlemci ve ekran kartı için acil yardım!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

haggard
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 25/03/2005 :  18:50:05  Bilgileri Göster  haggard için bir ICQ İletisi Gönder  haggard'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yakın zamanda bilgisayar alıcam fakat araştırmalarımda anakart ve işlemci konusunda her satıcıdan ayrı sesler çıkıyor. Birisi bi karta en yenisi derken diğeri aynı karta eski diyor. kar kaygısı içinde oldukları için hiçbirine güvenemiyorum. asus anakart almaya karar verdim ama hangi modeli bilmiyorum işlemci konusunda da intel de karar kıldım. oyun+çizim yapacağım için oldukça iyi bir performans istiyorum. işlemci,anakart ve ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum
şimdiden teşekkürler...

hami5
Üye

İleti 11

İletim - 25/03/2005 :  21:11:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım yüreğinin sesini dinle.bu işler böyledir
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 26/03/2005 :  13:04:56  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyun+çizim yapacaksan AMD öneririm. Fakat genede ben Intel isterim dersen o ayrı. Nekadar para ayırdın? onu söylersen sana daha çok yardımçı olabilirim...

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

bergkamp132
Üye

Turkey
İleti 147

İletim - 31/03/2005 :  18:20:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
haggard abi AMD iyi çünkü Intele göre azami gerekli işlem yapıyo bu yüzden daha hızlı AMD 3000+ yada 3200+ süper (64 bit zaten) ama intel isterim dersen P4 3.0 Ghz ya da 3.2 Ghz en azından olmalı.GPU da 256 mb Radeon 9600 Pro iyi kart yani geleceğe de yatırım.Bende 128 FX5200 var iyi kart ama yeni oyunlarda yavaşlayacağına eminim.nVidia alıcaksan 6 serisi ( 6200 ,6600 yada çok pahalı ama 6800 çok iyi) alablirsin ya da FX 5900 PCI ın kralıydı.

RUUD VAN NISTELROOY
VINCE CARTER
TRACY McGRADY
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 05/04/2005 :  12:38:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
asus anakart en iyisi bunu bütün pc ciler bilir
ekran kartında radeon 9600 256mb
işlemci intel p4 öneririm amdlerde ısınma daha fazla oluyor
Sayfanın En Üstüne Git

haggard
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 03/05/2005 :  02:55:22  Bilgileri Göster  haggard için bir ICQ İletisi Gönder  haggard'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim oyuncağımı aldım
-asus p5gd1 anakart
-p4 3.2 işlemci
-asus nvidia 256 Mb nvidia pcı express 16x
-17" hyundai L70S+ LCD monitor
-dvd-rw
-160 Gb harddisk
-1024 ram
bi sistem aldım umarım bu oyuncakla vatanıma milletime hayırlı biri olurum Hepinize ilginiz için tekrar teşekkür ederim
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000