AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Cd calar almak için öneri

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
superman İletim - 15/01/2005 : 22:27:00
Hazır bayram geldi harçlıklar cebe inecek bana bir cd çalar önerirmisiniz?Yeni çikanlardan olabilir ama orta düzeyde olursa sevinirim.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
tuta İletim - 24/01/2005 : 16:10:46
www.hepsiburada.com
ya da
www.bascuda.com

bunlar en güvenilir alışveriş siteleridir
Rappier İletim - 24/01/2005 : 09:51:43
sallama bir sürü yerli site var. yukarıdaki mesaj üzerine 'mp3 çalar, türkçe siteler' diye arattım 64900 tane sonuç bulduki bunların bir kısmı her türlü malzeme satan net alışveriş siteleri....
superman İletim - 22/01/2005 : 22:54:19
Hepsi yurt dışı fiyat çıkıyor!Yurt içilerde buyuk fiyat oynaması var!Sordum istersen özür dileyim!=(
Rappier İletim - 22/01/2005 : 12:33:43
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

valla örnek vermek sorun değil... nette mp3 player diye arat binbir çeşidi çıkar. kesene ve mantığına en çok uyanını seçip alırsın. KOnu hakkında çok basit bir açıklama yapayım bu yeterli olur herhalde... 192 kbps kaliteli mp3'lerle kaç mb'lık bir mp3 çaların varsa o kadar süre müzik dinleyebiliyorsun. Eğer 256 mb'lık birşey aldıysan 250-260 dakikalık müziğe denk geliyorki buda oldukça iyi bir rakam :) ayrıca yanında müzik cd'si taşımak gibi bir sorununda yok, tüm bunların hepsi 50-100 gramlık bir aletin içerisinde saklı (:

Sanırım yazılan mesajları okumuyorsun.....
superman İletim - 21/01/2005 : 17:24:32
Ben en iyisi şöyle 20gb lik bir mp3 player alıyım ama fiyatı nasıl 150 dolar falan oynuyosa 350 gibi oluyo buda asırı cok bana göre!Fiyatını nerden öğrenebilirim

0.03 Snitz Forums 2000