AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Cd calar almak için öneri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

superman
Üye

İleti 59

İletim - 15/01/2005 :  22:27:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hazır bayram geldi harçlıklar cebe inecek bana bir cd çalar önerirmisiniz?Yeni çikanlardan olabilir ama orta düzeyde olursa sevinirim.

korkaklar havada aslanlar karada ucar

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 16/01/2005 :  19:41:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cd çaları ne yapacaksın... şu anda çok uygun fiyata (150-200 YTL) mp3 çalarlar var. boyutları ufak ve flash disklerle hafızaları dilediğin kadar arttırılabilir....
Sayfanın En Üstüne Git

superman
Üye

İleti 59

İletim - 16/01/2005 :  20:30:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şunların 110 dolar lıklarından falan birkaç örnek verirmisin?Ama fiyatı çok oynamassa sevinirim.Bir an önce almak istiyorum da.Özelliklerini de anlatırsan sevinirim.

Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 18/01/2005 :  00:01:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla örnek vermek sorun değil... nette mp3 player diye arat binbir çeşidi çıkar. kesene ve mantığına en çok uyanını seçip alırsın. KOnu hakkında çok basit bir açıklama yapayım bu yeterli olur herhalde... 192 kbps kaliteli mp3'lerle kaç mb'lık bir mp3 çaların varsa o kadar süre müzik dinleyebiliyorsun. Eğer 256 mb'lık birşey aldıysan 250-260 dakikalık müziğe denk geliyorki buda oldukça iyi bir rakam :) ayrıca yanında müzik cd'si taşımak gibi bir sorununda yok, tüm bunların hepsi 50-100 gramlık bir aletin içerisinde saklı (:
Sayfanın En Üstüne Git

tuta
Üye

Turkey
İleti 202

İletim - 18/01/2005 :  02:51:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi bence boşver o 256mblikleri direk creative'in 20gb zen extrası var 200 dolar civarına(yurtdışı) ondan al hem daha kaliteli ve düşününce mb başına düşen maliyet bin kat daha hesaplıya gelir o

Oyun oynayanlar iyi oynamak için hile yapar en iyi oynayanlar asla hile yapmaz
Sayfanın En Üstüne Git

superman
Üye

İleti 59

İletim - 18/01/2005 :  18:49:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
2 3 gblik yok mu yaa!'20 gb 200 dolarsa 2 3gb si 100 120 dolar olur herhalde.Hatta daha düşük.Yurt içinde bulabilirmiyim.Sende varmı?Bunun artı veya eksi çzellikleri ne?Cevaplıyabilirmisin tuta arkadas?

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000