AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 flexy bluetooth

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
turkishboy1989 İletim - 24/07/2004 : 22:43:23
arkadaşlar benim notebookma bir flexy bluetooth aldım 100 metrelik fakat telefonla bir türrlü iletişim kuramıyorumyardım edebilirmisiniz
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
turkishboy1989 İletim - 25/07/2004 : 19:45:55
evet cdyi bende yükledim ama cevrimci dışı oluyor neyse
Bora Poyraz İletim - 25/07/2004 : 18:34:07
Evet benim tlf'nda 6600 PC Suite'yi bende yükledim ama bir türlü çalıştıramadım.Sürekli çevrimdışı diyor.
anilanar İletim - 25/07/2004 : 17:19:48
6600ın yanında bi CD verildi mi? Verdiyse onda PC-Suit (yanlış yazmış olabilirim) diye bir program olacak. Onu yüklemeyi dene.
turkishboy1989 İletim - 25/07/2004 : 16:22:03
arkadaş çok sağol sorun hal oldu dosyayı gönderdim bir mp3 dosyası cep telefonun amodeli nokia 6600 mp3 gönderdim sonra mesaj geldi mesajı açtığımda bilinmeyen dosya biçimi diyor..
Bora Poyraz İletim - 25/07/2004 : 10:59:15
Aynı marka bluetooth kullanıyoruz sadece benim ki 10 metrelik.Bende şöyle çalışmıştı.Cd yi taktıktan sonra AutoRun ile bir pencere önüme gelmişti.Ordan İnstall Drivers... bölümüne tıkla.Ondan sonra karşına gelen 3 tane yükleme ikonundan ben ikinciyi yüklemiştim ve olmuştu.Yani PCMCIA Bluetooth Card'ı yükleyecen.Adımları takip ederek yükle yüklendikten sonra kenarda bluetooth sağ alt köşede bluetooth ile ilgili bir ikon çıkacak.Daha sonra elindeki telefonu tanıtacaksın.Bu flexylerin her telefonu tanıma özelliği vardı galiba.(Benim ki öyleydi.)Daha sonra telefonu tanıttıktan sonra bilgisayardan göndermek istediğin şeye sağ klikle tıklat ve gönder sekmesine gel orda bluetooth olacak onu üzerine gel ve kenarda tanıttığın telefonun ikonu çıkacak.Böylece yollayacaksın umarım işine yarar.

0.01 Snitz Forums 2000