Aynı marka bluetooth kullanıyoruz sadece benim ki 10 metrelik.Bende şöyle çalışmıştı.Cd yi taktıktan sonra AutoRun ile bir pencere önüme gelmişti.Ordan İnstall Drivers... bölümüne tıkla.Ondan sonra karşına gelen 3 tane yükleme ikonundan ben ikinciyi yüklemiştim ve olmuştu.Yani PCMCIA Bluetooth Card'ı yükleyecen.Adımları takip ederek yükle yüklendikten sonra kenarda bluetooth sağ alt köşede bluetooth ile ilgili bir ikon çıkacak.Daha sonra elindeki telefonu tanıtacaksın.Bu flexylerin her telefonu tanıma özelliği vardı galiba.(Benim ki öyleydi.)Daha sonra telefonu tanıttıktan sonra bilgisayardan göndermek istediğin şeye sağ klikle tıklat ve gönder sekmesine gel orda bluetooth olacak onu üzerine gel ve kenarda tanıttığın telefonun ikonu çıkacak.Böylece yollayacaksın umarım işine yarar.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
arkadaş çok sağol sorun hal oldu dosyayı gönderdim bir mp3 dosyası cep telefonun amodeli nokia 6600 mp3 gönderdim sonra mesaj geldi mesajı açtığımda bilinmeyen dosya biçimi diyor..