AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Oyunlarda ki görüntü ve donma problemi.

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
kobebryant İletim - 29/10/2008 : 15:01:46
Arkadaşlar yeni çıkan oyunlarda (Far Cry 2, Crysis Warhead, NBA 2K9) özellikleri kısarak oynayabiliyorum. Yoksa oynarken acaip donuyor hiçbir zevk alınmıyor. Bütün özellikler kısılmış halde oynamanın da pek bi tadı olmuyor açıkçası... Benim bütün oyunları bütün özellikleri sonda oynayabilmem için nasıl bi sisteme ihitiyacım var yardmıcı olursanız sevinirim. Mesela GTA IV'ü bütün grafik özellikleri sondayken oynamak için ?

Benim PC'nin özellikleri:
AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 4600+ 2.4Ghz
1024 MB RAM
ASUS X 1600 512 MB Ekran Kartı

Dediğim gibi ben oyunları normal değil anormal olarak oynamak istiyorum bütün özellikleri sondayken. :)
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
quLeryuzz İletim - 17/11/2008 : 19:42:24
Onun gibi oyunlar

Ve ekran kartını 10 defa güncelledim genede olmuyor

Palad1n İletim - 17/11/2008 : 18:52:20
Sürücünü güncellemeyi deneyebilirsin.

Ama ondan önce merak ettiğim kısım, Avrupa'ya 5 gün sonra gelecek oyunun sende nasıl olduğu xD
quLeryuzz İletim - 17/11/2008 : 18:01:23
Kyoshi bilgisayar hakkında herşeyi biliyorsun gibi o zaman benim için bunu çözebilirmisin?
Batuhanus da olmuştu bu olay bendede 4 aydan beri göstermiyordu şimdi göstermeye başladı.
Gta 4 ,dxball , counter gibi oyunlar oynarken oyunun en güzel tarafında donuyor kalıyor ve ctrl + alt + delete bile çalışmıyor bunu nasıl çözebilirim? + Bu sorunun üstünde şöğle bir hata daha var , oyun oynerken arada sırada ekran gidiyor yani ekran simsiyah oluyor ama ses var , oyun devam ediyor , ctrl + alt + delete çalışıyor ve bunu yapınca başlat açılıyor oyunu görev yöneticisinden oyunu kapattığımda ekran donuk donuk gidiyor sanki kasada ekran kartı yok gibi :( halbüki var ve ben bunu nasıl çözebilirim?
TrK_Akın İletim - 05/11/2008 : 17:35:36
Sağol teşekkürler
Kyoshi İletim - 02/11/2008 : 17:13:55
alıntı:
TrK_Akın tarafından yazılan:

Peki HD serilerinin fiyatlarını biliyormusun kyoshi kardes.Eğer biliyorsan söğleyebilirmisin

-Gecube HD3850 -- 99 $+Kdv
-Gecube HD4850 -- 199 $+Kdv
-Gecube HD4870 -- 509 $+Kdv

Sapphire daha kalitelidir ama 10-15 $ civarı daha pahalıdır.

0.03 Snitz Forums 2000