AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Oyunlarda ki görüntü ve donma problemi.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 29/10/2008 :  15:01:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar yeni çıkan oyunlarda (Far Cry 2, Crysis Warhead, NBA 2K9) özellikleri kısarak oynayabiliyorum. Yoksa oynarken acaip donuyor hiçbir zevk alınmıyor. Bütün özellikler kısılmış halde oynamanın da pek bi tadı olmuyor açıkçası... Benim bütün oyunları bütün özellikleri sonda oynayabilmem için nasıl bi sisteme ihitiyacım var yardmıcı olursanız sevinirim. Mesela GTA IV'ü bütün grafik özellikleri sondayken oynamak için ?

Benim PC'nin özellikleri:
AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 4600+ 2.4Ghz
1024 MB RAM
ASUS X 1600 512 MB Ekran Kartı

Dediğim gibi ben oyunları normal değil anormal olarak oynamak istiyorum bütün özellikleri sondayken. :)

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 29/10/2008 :  15:24:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Senin sistemi komple değiştirsen bile GTA IV sondayken oynaman çok zor(İmkansız mı demem gerekir acaba ? :P ).Ama senin sistemde düşük olarak görünen ilk olarak ram,sonrasında ekran kartı.Ram en azından 2 gb olmalı.Sonrasında ise ekran kartını bütçene göre; 3850,4850 veya 4870 ile değiştirmeni öneririm.İşlemci de değiştirirsen iyi olur.Dual core +5400 veya +6000 alabilirsin.İstersen abartarak Phenom'lara da bakabilirsin.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 29/10/2008 :  17:11:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
2 GB RAM almayı planlıyordum zaten hocam. Peki bu dediğin ekran kartlarının fiyatları hakkında bilgi verebilir misin ?

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 30/10/2008 :  00:39:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu ekran kartlarından genelde Sapphire marka olanlar çok tercih edilir ama Gecube fiyat olarak daha uygundur.Fiyatlar şu dönemde döviz ayarlı olduğu için uçmuş durumda.Kısaca vermek gerekirse;

-Gecube HD3850 -- 99 $+Kdv
-Gecube HD4850 -- 199 $+Kdv
-Gecube HD4870 -- 509 $+Kdv

HD3850 ile gayet iyi performans alabilirsin, denenip onaylanmıştır.İstersen Sapphire olanlara da bakabilirsin ama onlar birazcık daha pahalıdır.Tabi bu ne kadar para harcamak istediğine bağlı.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 30/10/2008 :  15:45:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Peki bu sistemle hiç oynamazsam sadece üstüne 2GB daha Ram eklersem. Atıyorum Call Of Duty 4'ü yada Rainbow Six Vegas'ı tam grafikleriyle oynayabilir miyim ? GTA IV tam grafik olmasa da olur yeter ki donmasın. Bir de oynanmayacak kadar da kötü olmasın. :)

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 30/10/2008 :  20:42:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O ekran kartıyla COD4'ü high oynayamazsın.GtaIV oynatır mı bilmiyorum .İşlemci tamam, ram artırıcam diyorsun o da tamam ama ekran kartı sınıfta kalır performans istiyorsan.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000