|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| ThulsA_DooM |
İletim - 15/03/2004 : 19:49:12 Selam millet... Daha 6 ay once yeni bir bilgisayar aldim,size kisaca nasil birsey oldugunu yazayim. P4 2.66Gh islemci 512DDR AsRock Mainbord P4I45E GF FX 5600tx grafik karti Baska birsey yazmama gerek var mi bilemiyorum,benim problemim oyunlar ile.Mesela Quake 3 oynarken (Özellikle Excessive Plus) Ekranimda takilmalar yasiyorum.Daha da önemlisi kendim server actigimda birkac dakika sonra ekran kilitleniyor,ses kesiliyor.Cöküyorum yani:-)Ama bu problem daha once yoktu yeni yeni basladi. Acaba diyorum sistemimde mi bir problem war ne dersiniz? Tesekkürler we kucak dolusu sevgi dolu bir dünya dileyi ile:-) |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| lazadam |
İletim - 17/03/2004 : 00:35:37 Anakartının markasını daha önce duymadım. İşletim sisteminin ne olduğunu bilmiyorum , bir şekilde donanımda tanıtılmayan bir şey varmı kontrol et (aygıt yöneticisinden).
Bilgisayarını daha performanslı kullanman için anakartın chipsetine göre driverlarını tekrar yükle. Bildik bir tavsiyede ekran kartının en son driverini www.nvidia.com 'dan güncelle.
Son birşey BİOS'tan anakartının 8x ekran kartını destekleyip desteklemediğine bak.
|
| JAZZ |
İletim - 15/03/2004 : 20:37:57 belki yüklediğin bi program nedeniyle öyle yapabilir.çünkü daha önce öyle bir sorunun yokmuş heralde. |
|
|
|