AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Donanimimda bir sey mi eksik?Yardim.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ThulsA_DooM
Üye

Germany
İleti 25

İletim - 15/03/2004 :  19:49:12  Bilgileri Göster  ThulsA_DooM için bir AOL İletisi Gönder  ThulsA_DooM için bir ICQ İletisi Gönder  ThulsA_DooM için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam millet...
Daha 6 ay once yeni bir bilgisayar aldim,size kisaca nasil birsey oldugunu yazayim.
P4 2.66Gh islemci
512DDR
AsRock Mainbord P4I45E
GF FX 5600tx grafik karti
Baska birsey yazmama gerek var mi bilemiyorum,benim problemim oyunlar ile.Mesela Quake 3 oynarken (Özellikle Excessive Plus) Ekranimda takilmalar yasiyorum.Daha da önemlisi kendim server actigimda birkac dakika sonra ekran kilitleniyor,ses kesiliyor.Cöküyorum yani:-)Ama bu problem daha once yoktu yeni yeni basladi.
Acaba diyorum sistemimde mi bir problem war ne dersiniz?
Tesekkürler we kucak dolusu sevgi dolu bir dünya dileyi ile:-)

JAZZ
Üye

Turkey
İleti 172

İletim - 15/03/2004 :  20:37:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
belki yüklediğin bi program nedeniyle öyle yapabilir.çünkü daha önce öyle bir sorunun yokmuş heralde.
Sayfanın En Üstüne Git

lazadam
Seçkin Üye

Turkmenistan
İleti 610

İletim - 17/03/2004 :  00:35:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Anakartının markasını daha önce duymadım.
İşletim sisteminin ne olduğunu bilmiyorum , bir şekilde donanımda tanıtılmayan bir şey varmı kontrol et (aygıt yöneticisinden).

Bilgisayarını daha performanslı kullanman için anakartın chipsetine göre driverlarını tekrar yükle. Bildik bir tavsiyede ekran kartının en son driverini www.nvidia.com 'dan güncelle.

Son birşey BİOS'tan anakartının 8x ekran kartını destekleyip desteklemediğine bak.

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000