|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
t.j. |
İletim - 29/04/2007 : 11:36:05 Arkadaşlar bilgisayarımı açıyorum. Daha sonra bilgisayarda ne yaparsam yapayım(Oyun oynamak, msn vb.) bilgisayarım kitleniyor. Ve resetlemeden bu durum düzelmiyor. Bu durmun Windows Live Messenger'dan olduğunu düşündüm silip geri yükledim sonuç gene aynı. Internet Explorer'dan olduğunu düşündüm silip geri yükledim sonuç gene aynı. Neden olduğunu biliyorsanız lütfen cevap yazın. Şimdiden teşekkürler.
Edit: Az önce bilgisyarım gene takılı kaldı. Bne bunu evdeki diğer bilgisayardan yazıyorum. Ve tam bilgisayarı resetliyecekken "iexplore.exe sonlanırılıyor" gibi bir mesaj gözüktü. Ama ben Internet Explorer'ı silip yüklemiştim. Sizce sorun ne? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
baby_face |
İletim - 01/05/2007 : 16:57:11 ya bilg. biras yavaş yeni yaptırdım o dediğiniz sayfa bende maşallah baya bi dolu:D virüs taraması fln da yaptıramıyorum işime gelmiyo benim program iyi tarıyo da 3 günde tamamlıyo taramayı:Dneyse ya yine de tşkler... |
Palad1n |
İletim - 30/04/2007 : 19:34:44 virüslerin çoğu kendini kapattırmaz. Kapattırsa bile abuk subuk bir isimle direk yerine gelir. Orada kapattıkların arasında antivirüs de olacağından pek sağlıklı bir şey olmaz :) bilgisayarını yavaşlatmıyorsa boşver, elleme. Açılışta çok program açıldığından yavaş açılıyor diyorsanız ve programları kullanmıyorsanız başlat-->çalıştır-->msconfig--> başlangıç'tan gereksizleri kapatın ki her açışta bekleyip sonra kapamakla uğraşmayın |
baby_face |
İletim - 30/04/2007 : 19:06:56 ya bişe sorucam ordaki bütün herşeyi silersek sorun olur mu baktım oraya dediğiniz virüsler var...bi sürü varmış yaa..o sayfayı silersem bişe olmaz sanırım dimi?? |
Palad1n |
İletim - 29/04/2007 : 21:21:16 bir de svchost,svphost var bu gene iyi saklanmış karakter uzunlukları aynı :) |
t.j. |
İletim - 29/04/2007 : 21:12:45 Yok sorunu hallettim ama "kernels32" virüsü komikmiş |
|
|
|