AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Bilgisayar Sorunu!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 29/04/2007 :  11:36:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bilgisayarımı açıyorum. Daha sonra bilgisayarda ne yaparsam yapayım(Oyun oynamak, msn vb.) bilgisayarım kitleniyor. Ve resetlemeden bu durum düzelmiyor. Bu durmun Windows Live Messenger'dan olduğunu düşündüm silip geri yükledim sonuç gene aynı. Internet Explorer'dan olduğunu düşündüm silip geri yükledim sonuç gene aynı. Neden olduğunu biliyorsanız lütfen cevap yazın. Şimdiden teşekkürler.

Edit: Az önce bilgisyarım gene takılı kaldı. Bne bunu evdeki diğer bilgisayardan yazıyorum. Ve tam bilgisayarı resetliyecekken "iexplore.exe sonlanırılıyor" gibi bir mesaj gözüktü. Ama ben Internet Explorer'ı silip yüklemiştim. Sizce sorun ne?

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 29/04/2007 :  12:02:00  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence pcine tekrar format at..muhtemelen virüs girmiştir...format atmadan önce bi virüs taraması yap sonuç yine aynıysa format atarsın...
Sayfanın En Üstüne Git

Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298

İletim - 29/04/2007 :  12:37:25  Bilgileri Göster  Baygitar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm.Problem işlemcide falan olabilir.Eğer pc konusunda çok bilgili değilsen bence eve bilgisayarcı çağır...Bilen birisi el koysun.

En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir!
-------------------------

Sayfanın En Üstüne Git

The_RecruiT
Üye

Turkey
İleti 1433

İletim - 29/04/2007 :  12:42:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaa bendede opera kitleniyor :S arkadan bi knight giriyor donuyo pc direq :S bide asıl sorunum youtube'da önbelleğe alması (kırmızı çubuk) çok ywaş ilerliyor off 3dk wideoyu 1 saatte izliyorum bunu nasıl çözebilirim?
Not:Eskiden böyle değildi...
Sayfanın En Üstüne Git

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 29/04/2007 :  17:39:54  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya knight oyunu çok etkliyio bilgisayarı...o oyunda bi sürü hacker var sürekli virüs atıyolar bilgisayara o yüsden yavaşlıyo olabilir pcin...o oyun yüzünden kuzenin pcsine kaç defa format atıldı...çok zararlı bi oyun(BENCE)...
Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 29/04/2007 :  18:24:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bir de virüslerin adlarını yazar mısınız? Nedeni ise önceleri karşı komşumuz bilgisayar satıyordu(gittiği kötü oldu) bir keresinde bilgisayarıma virüs girmişti. O da tüm virüslerin adlarını biliyordu Ctrl+Alt+Delete kombinasyonunu yapıp penceredeki işlemlerdeki tüm virüsleri görevi sonlandır yaptı. Bu nedenle bildiğiniz virüslerin adlarını yazar mısınız?

Edit: Gerek kalmadı. Virüs programını değiştirdim, artık sorun yok.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000