Arkadaşlar bilgisayarımı açıyorum. Daha sonra bilgisayarda ne yaparsam yapayım(Oyun oynamak, msn vb.) bilgisayarım kitleniyor. Ve resetlemeden bu durum düzelmiyor. Bu durmun Windows Live Messenger'dan olduğunu düşündüm silip geri yükledim sonuç gene aynı. Internet Explorer'dan olduğunu düşündüm silip geri yükledim sonuç gene aynı. Neden olduğunu biliyorsanız lütfen cevap yazın. Şimdiden teşekkürler.
Edit: Az önce bilgisyarım gene takılı kaldı. Bne bunu evdeki diğer bilgisayardan yazıyorum. Ve tam bilgisayarı resetliyecekken "iexplore.exe sonlanırılıyor" gibi bir mesaj gözüktü. Ama ben Internet Explorer'ı silip yüklemiştim. Sizce sorun ne?
Yaa bendede opera kitleniyor :S arkadan bi knight giriyor donuyo pc direq :S bide asıl sorunum youtube'da önbelleğe alması (kırmızı çubuk) çok ywaş ilerliyor off 3dk wideoyu 1 saatte izliyorum bunu nasıl çözebilirim? Not:Eskiden böyle değildi...
ya knight oyunu çok etkliyio bilgisayarı...o oyunda bi sürü hacker var sürekli virüs atıyolar bilgisayara o yüsden yavaşlıyo olabilir pcin...o oyun yüzünden kuzenin pcsine kaç defa format atıldı...çok zararlı bi oyun(BENCE)...
Arkadaşlar bir de virüslerin adlarını yazar mısınız? Nedeni ise önceleri karşı komşumuz bilgisayar satıyordu(gittiği kötü oldu) bir keresinde bilgisayarıma virüs girmişti. O da tüm virüslerin adlarını biliyordu Ctrl+Alt+Delete kombinasyonunu yapıp penceredeki işlemlerdeki tüm virüsleri görevi sonlandır yaptı. Bu nedenle bildiğiniz virüslerin adlarını yazar mısınız?
Edit: Gerek kalmadı. Virüs programını değiştirdim, artık sorun yok.