|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
мєятizм™ |
İletim - 12/11/2006 : 18:00:48 Evet arkadaşlar,DVD Rom um hiçbir şekilde DVD okumuyor sadece CD okuyabiliyor acaba problem ne olabilir? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
wolverine |
İletim - 02/02/2007 : 21:38:57 ya bendede aynı durum söz konusu en iyisi bilgisayarcıya götürmekte,babamdan korkuyorum, 'gene bozdunuz şu aleti!!!' ekonomik bağımsızlık olmayınca işin ucu babama dokunuyor :D |
мєятizм™ |
İletim - 02/02/2007 : 21:16:17 Fatih bende hala tık yok DVD den ne DVD oyun açıyor,ne DVD film..Cd yi de arasıra kafasına yatarsa açıyor Biosta gözüküyor bu arada yani hiçbir sorun yok |
wolverine |
İletim - 02/02/2007 : 14:34:45 fatih52 kusura bakma çok soru soruyorumda Firmware'ı indirdim hangi dosyaya yükleyeceğim bu dvd sürücüsünün dosyası mı var bulamadımda?? |
fatih52 |
İletim - 25/12/2006 : 09:37:56 :) Dvd Rom ile ilgili bir sorun değil bu, oyunun kopya olduğu için yapman gereken bir işlem var ama burdan yardım alamazsın, forum kurallarına aykırı. Bkz.Kopya yazılım/oyun konularında yardım etmek amacıyla açılacak konular ve Crack/Hack içerikli konular kesinlikle yasaktır.
|
mcyrax |
İletim - 25/12/2006 : 01:37:48 Bende bir nfs carbon yüklemesinin ardından oyunu oynamak için play'e tıkladığımda gelen uyarı:Please insert tehe correct DVD-ROM,select OK and restart application. Ne yapmalıyım bu oyunu oynayabilmek için? Sonuçta dvd rom la ilgili bi sorun var ama çözeöedim. |
|
|
|