AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 DVD Rom sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 12/11/2006 :  18:00:48  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet arkadaşlar,DVD Rom um hiçbir şekilde DVD okumuyor sadece CD okuyabiliyor acaba problem ne olabilir?

*CK

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 12/11/2006 :  21:41:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne kadar oldu alalı? En son yaptığın işlem neydi de dvd okumamaya başladı? Markası ve modeli nedir?
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 12/11/2006 :  22:44:08  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Altuğ Abi,markası belli değil ya ,standart birşey heralde 2003 ten beri bilgisayarımda mevcut en son işlemimi 1-2 ay önce yaptım DVD film alıp seyretmiştim birkaç defa geçenlerde de tekrar DVD koyduğumda hiçbir şekilde okumadı ama normal CD yi okuyor işin ilginç yanı,heralde göz gitti gibi..

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

mjo
Üye

İleti 85

İletim - 14/11/2006 :  22:28:50  Bilgileri Göster  mjo için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
driver larda bir sorun var gibi geldi bana
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 15/11/2006 :  00:24:31  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
okuyucu okumadımı hepsini okumaz cd dvd ayrımı yapacağını sanmıyorum. başka bi sorun var bunda...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 15/11/2006 :  10:09:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
DVD-Rom'un markasını ve modelini öğrenmen gerekir ilk önce Nero Info Tool'de yazması gerekir oraya bir bak, öğrendikden sonra web sitesine girip frimware indirip update et, ama tehlikeli iştir uçurma aleti :):P
Araştırma yaptım, belki bir ihtimal düzelebilir. Kolay gele...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000