|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| tolgaayvali |
İletim - 13/12/2003 : 16:53:02 evet arkadaşlar soruyorum laptop alıp bilgisayarımı istediğim yere taşıyıp yüksek özellikler önemli değil mi diyeyim? yoksa o paranın yerine en yüksek özellikte masaüstü bilgisar mı alayım? |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| tolgaayvali |
İletim - 07/02/2004 : 12:56:30 bide aynı masaüstünü 17"tft ekranlı hesapla notebook daki özellikleri onada yaz ucuz mu pahalı mı |
| WalFreg |
İletim - 31/01/2004 : 13:10:50 TAbiki masaüstü.tabi ben oyun yönünden değerlendiriyorum.LApTop ta oyunun zevkini nasıl alacaksın.Laptop 1500$ ödemek bana enayilik gibi geliyo. |
| ilkayuydu |
İletim - 27/01/2004 : 11:28:06 alıntı: -------------------------------------------------------------------------------- tolgaAYVALİ tarafından yazılan:
masaüstü daha ucuza upgrade ediliyor ama yeni oem notebooklar çıktı hem onların kapasitesi daha az ama uzun süre piyasada 2.el fiyatı düşmüyor oem ler fiyatı düşürür mükiii?
--------------------------------------------------------------------------------
anlaşılan senin oem lere karşı çok büyük sempatin var.onları sadece gözünde büyütüyosun!!notebook sıralamasına bakarsan dünyada en iyiler compaq tır.sonra toshiba filan oemler geridedirler!!!!ayrıca her malı aldğında ikinci eli düşük fiyata satırlır!!!! |
| Rmn |
İletim - 27/01/2004 : 00:06:19 arkadaşlar lap top'un dizayn amacı iş adamlarını veya bayanlarının işlerini kolaylaştırmak ve hızlandırmaktır. ha size lap top almayın mı diyorum hayır tabii ki alın fakat lap top alacağınız paraya çok sağlam bir masaüstü bilgisayar alıp her oyunu oynarsınız lap toplarda verdiğiniz para markaya ve ekrana gidiyor o yüzden oyun için alacaksanız masüstü alıp evnizide oturun zaten lap top un pili en fazla 2-2,5 saat dayanıyor o kadar oyun oynamaya meraklıysanız oturur evinizde sağlam bir bilgisayarla oynarsınız. |
| ilkayuydu |
İletim - 26/01/2004 : 12:02:57 bende ikiside var laptopun özllikleri türkiyede 2000 dolara yakın ama donanımla uğraşmayı biligsayarın parçılarını değiştirmeyi sevdiğim için pc yi tercihj ederim herzaman upragradeye açıklar |
|
|
|