|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
keeperman |
İletim - 07/01/2006 : 11:04:52 Arkadaşlar sizce hangi ekran kartı daha güzel.Eğer buna cevap vermiyosanız hangisi daha iyi oyun oynatır ve ya hangisi oyunlar için ideal   |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
mj |
İletim - 18/01/2006 : 00:50:47 senin kendi bilgisayar donanımın ve o donanıma harcadığın para önemli olan..ne kadar çok para harcarsan o kadar iyi bir donanıma sahip olursun.. ama illa fikrimi söylersem.. NVIDIA şu an için önde görünüyor..yeni çıkardığı ekran kartları oyun oynamakk için çok iyi bir seçenek gibi..ayrıca oyun firmalarıda artık üreticilerle ortak hareket ediyor gibi.
|
burak21 |
İletim - 12/01/2006 : 23:45:32 bilgisayar piyasası sürekli dğişmekte fakat şu anda nvidia oyunlarda bi r üstünlüğü olduğuna şüphe yok
|
major |
İletim - 07/01/2006 : 18:42:47 O zaman kesin olarak bir marka önerilemez. Adama sen istediğini al dersin :). DOğru aslında bilgisayar piyasası sürekli değişiyor buna ayak uydurmakta imkansız o yüzden şimdi hangisi tutuluyorsa o alınmalı bence. Mesela bende FX5200 var. Hurda yani :)). Ama şimdiye kadar tüm oyunları çalıştırdı. Fx le aynı zaman da çıkan bir ATI'm olsaydı büyük olasıkla çalıştırmazdı. Uyumsuzluk olayı yani... |
ceberruh |
İletim - 07/01/2006 : 18:12:05 Ya aslında bu her zaman değişebilen bir olaydır. Sonuçta teknoloji de asla sınır yoktur. Nvidia'nın şu andaki avantajı bir çok oyun firmalarının Nvidia ile çalışması. Çünkü yapılan oyunlar daha çok Nvidia kartlarına göre tasarlanıyor. Farkındaysanız oyun kapaklarının arka kısımlarında hep Nvidia amblemi bulunuyor.
Piyasaya baktığımızda da Nvidia'nın daha çok tercih edildiği hiç gözden kaçmıyor. Ancak şunu da unutmamak gerekir; her çıkışın bir inişi, her inişin de bir çıkışı vardır... |
Generalll |
İletim - 07/01/2006 : 16:25:28 Nvidia 5 serisinden sonra yükselişe geçti...Ati ise düşüşte elbet bir gün tersi olur... |
|
|
|