|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
nkcoskun |
İletim - 20/12/2005 : 14:56:42 bi halt ettim.diske win yükliiym dedim.biraz biçimlendirmeye kalktım sonra durdurdum biçimlendirmeyi.yani 30 saniye falan biçimlendirme yapıldı.ama biçimlendirme yapılan diskte bilgi vardı.şimdi disk açılmıyo.biçimlendirin diyo nasıl biçimlendirmeden diski açabilirim yada içindeki bilgileri kurtarabilirim... |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
nkcoskun |
İletim - 22/12/2005 : 19:37:52 walla ben bişeyler buldum şu an için kazık yemeye gerek yok saolasın! |
scorpionfa |
İletim - 21/12/2005 : 19:54:46 Kurtuluşu yok, diski biçimlendireceksin. Bilgilerin silinecek. Ama "kurtarma" programlarını denemekte fayda var. Belki sağlam bir programla format atmış olduğun diskteki dosyalarını bile kurtarabilirsin. Yanlız bir sorun daha var genelde bu programların demo sürümleri dosyalarını geri getirmiyor. Sadece sana gösteriyor. Tam sürümü satın almak zorunda kalıyorsun. Bir başka çözüm daha var ki hard diskini sağlam bir bilgisayarcıya götür, onlar dosyalarını geri getirebilir. Bu dediğimi yapacak ve sana kazık atmadan dosyalarını geri getirecek birini bulursan bana da söyle!  |
|
|
|