AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 illegal operation -çözüm-

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle
   
Mesaj:

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

  İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.
    

K O N U      ı N C E L E M E
AXel İletim - 24/08/2005 : 19:40:40
Bilgisayarımda oyuna girdiğim zaman (san andreas) bilgisayarda "This prpgram has performed illegal operation and will be shut down" hatasını veriyo.Nedenini anlayamadım yarım ederseniz sevinirim.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
AXel İletim - 27/08/2005 : 21:36:22
Sanırım yanlış yazdım.Önceki gün yine çalışmadı MY Documents deki GTA Users teki tüm dosyaları denedim Sounu yaratan (gta_sa.set) isimli dosya idi galerideki fotoğraflarla bir ilgisi yok.
Artık oyuna giriyor ama bir sorun daha var ,grafikler.Oyuna girdikten birkaç dakika sonra grafikler bozuluyor.Arkadaşımda da FX5200 var onda sorun çıkmıyor.Bilgisayarlar arasında da pek bir fark yok Ayrıca extradan bişey yüklememiş?
shadowwalker İletim - 26/08/2005 : 17:16:17
kernel32.dll (ve kernel16.dll -win98den sonra kaldırılmış olması lazım) 32 bitlik (kernel16.dll 16 bitlik) dll dosyalarının çalıştırılması, yönlendirilmesi ve yerlerinin belirtilmesi için kullanılan bir windows bileşenidir. yani kendisi bir tür dll kütüphanesi olarak çalışır bir program bir dll ihtiyaç duyarsa kernel32.dll ye sorar çalıştırması için. eğer kernel programla gelenden daha güncel bir aynı dll varsa (zaten bütün dlllerin yerini bildiğinden) o dllyi çalıştırır. zaten bu yüzden "program filesin içinden klasör silmeyin" diye uyarılar vardır. kernel bir programın dllsini çalıştırmak üzere kütüphanesine eklemiş ve programı kaldırmışsan sonradan bu klasörü (haliyle içindeki dll'yi) silmek en uç noktada bilgisayarın çalışmasını kesmesine neden olabilir. genel olarak görüntü birimleriyle alakalı sorunlar çıkardığı ise doğrudur ancak olay bununla sınırlı değildir. bir şekilde o klasörün içindeki resim dosyası oyun açılırken bir dll çağırıyor (yada tam tersi oyun klasördeki resmi görünce bir dll çağırıyor.)(-ki aslında çok doğal bir durum değil). işte bundan sonrası karışık iş hangi dlldir, nedir, ne değildir görmeden bişey demek pek mümkün değil -kaldıki görsek bile ne diyeceğimiz tartışılır :D neyse mühim olan bir şekilde oyunun tekrar çalışıyor olması.
Generalll İletim - 26/08/2005 : 17:01:44
Kernel en çok Direct X için kullanılan bir dll yani fotoğraf ne alaka...Çözemedim hala..
shadowwalker İletim - 26/08/2005 : 15:48:24
niye yav kernel32.dll hatası bir program çalıştığı zaman işleme giren herhangi bir dllden sebep olabiliyor. (bu genelde ekran kartı ile alakalı oluyor)... yanlız yinede ilginç AXel, sorun yinede büyük ihtimal bir sürücü hatası olsa gerek. neyse hayırlı olsun bende kara kara düşünüyodum acaba nasıl çözüm üretebiliriz diye.
Generalll İletim - 26/08/2005 : 11:16:55
ALlah allah verilen hata ile hiçbir ilişkisi yok gibi...İlginç...

0.03 Snitz Forums 2000