|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| -eL_Niño- |
İletim - 19/08/2005 : 14:33:04 arkadaşlar benim bi arkadaş xp cdisi yüklememi istedi bende bilmiyorum internette bi araştırıyım dedim yardım ederseniz sevinirim |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| -eL_Niño- |
İletim - 19/08/2005 : 22:47:06 teşekkürler abi çok yardımcı oldun yarın arkadaşa ileticem
|
| shadowwalker |
İletim - 19/08/2005 : 17:39:00 Eğer arkadaşın xp işletim sistemini yüklemeni istediyse (soru çokta açık değil) yapacağın tek şey cd'yi takmak, bilgisayarı yeniden başlatmak ve yönergeleri izlemek. (burada dikkat etmen gereken bişey var ilk başta kurulum için bir tuşa basın yazısı çıktığında tuşa basarak kurulum arayüzüne girebilirsin ANCAK KURULUM SIRASINDA BİLGİSAYAR YENİDEN BAŞLATILDIINDA KESİNLİKLE BİR TUŞA BASMAMALISIN. yoksa tekrar başa sararsın bütün kurulumu. ondan sonra sürücü tanıtmak ve aktivasyon olayı var. xp pek çok eski donanımı sorunsuz tanıyor ama yeni donanımlar için sürücüleri ya internetten ya cdlerden kurmak lazım. orjinal xp ise kurduğun aktivasyon ekranı zaten zırt pırt rahatsız edip yapman gerekenler i inatla hatırlatmaya devam edecektir. yok kopya ise forum kurallarına aykırı olduğundan yardımcı olamıyoruz -gerçi kurallara aykırı olmasa bile xp için onlarca çeşit crack çıktığından senin elindeki cdde ne olduğunu bilmemiz pek mümkün değil. biraz ingilizce varsa birazda gözüm karaysa korkmadan dal. bir iki defa hata yapıp tekrar formatlaman gerekse bile sistemi eninde sonunda halledersin çok zor bişey değil. (benim ilk kurduğum sistemler bir ay dayanmamıştı -o zamanlar xp yoktu tabi sürücüleri yüklerken hata yapıyormuşuz eheh) Xp'yi kurmak gerçektende zor bişey değil. bu arada mümkünse arkadaşının yedeklemek istediği bilgileri başka bir harddiske aktar. bunu yaptıktan sonra istediğin gibi oynayabilirsin :) donanıma hasar vermen neredeyse imkansız (kurtarma konsolundaki bazı kodlar harddiskin kullanılırlığını engelleyebilir ama kurulum sırasında orayla alakan yok). vesselam gerekli verileri bir yere yedek alabiliyorsan, orta düzeyde bir inglizcen var, ulaşabileceğin bir yerde bir sözlüğün varsa korkacak bişey yok. önemli bir uyarıyıda yapayım en sonda... internet şifresi gibi formattan sonra kaybolacak şeyleri bir kenara not almak lazım. (eğer 56k modem kullanıyorsa arkadaşın şifreyi ve kullanıcı adını ya çok emin bir yere koymak yada işin bittikten sonra yakmak lazım bu arada, çalınırsa dert olabiliyor) |
|
|
|