|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| fifi |
İletim - 15/08/2005 : 12:12:11 arkadaşlar win xp nin service pack 2 yükledim ama internette bazı sayfaları açmıyoo.mesela bir siteye üye oluyorum ve programlardan yararlanmak istiyorum fakat login olduktan sonra sayfayı açmıyo.. internet cafeye gittiğim zaman ise açıyo ....ACABA bu service pack 2 internette bazı sayfaları açmıyoomu yoksa bu sayfaları açmamasının başka bir nedeni varmı???? |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Generalll |
İletim - 15/08/2005 : 18:03:16 Service pack 2 ile gelen guvenlik duvarı modası işte...O duvarı devre dışı bırakırsan açılabilir.... |
| ceberruh |
İletim - 15/08/2005 : 16:55:05 Muhtemelen bilgisayarına Java yüklü değildir. Çünkü bazı sitelerin uygulamaları java ile çalışıyor. O yüzden bilgisayarına Java Application yüklemelisin |
| shadowwalker |
İletim - 15/08/2005 : 16:32:59 tarayıcını değiştirip bir dene istersen? firefox tavsiye ederim. normal xpnin üzerine service pack yapınca bazen ie sapıtıyor.. aslında hiç bişey yapmasanda bazen ie sapıtıyor.. http://www.mozilla.org/products/firefox/ eğer ie kullanmıyorsan ve bu sorunla karşılaşıyorsan o zaman sistemi spyware-adware'e karşı bir tarat, güvenlik önlemlerini aşşağı çekmekte bir ihtimal sorununa çözüm getirebilir ancak tavsiye etmem (ne olur ne olmaz net o kadarda güvenli bir yer değil) |
|
|
|