AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 SERVİCE PACK 2 XP
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

fifi
Üye

İleti 57

İletim - 15/08/2005 :  12:12:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar win xp nin service pack 2 yükledim ama internette bazı sayfaları açmıyoo.mesela bir siteye üye oluyorum ve programlardan yararlanmak istiyorum fakat login olduktan sonra sayfayı açmıyo.. internet cafeye gittiğim zaman ise açıyo ....ACABA bu service pack 2 internette bazı sayfaları açmıyoomu yoksa bu sayfaları açmamasının başka bir nedeni varmı????

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 15/08/2005 :  16:32:59  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
tarayıcını değiştirip bir dene istersen? firefox tavsiye ederim. normal xpnin üzerine service pack yapınca bazen ie sapıtıyor.. aslında hiç bişey yapmasanda bazen ie sapıtıyor..
http://www.mozilla.org/products/firefox/
eğer ie kullanmıyorsan ve bu sorunla karşılaşıyorsan o zaman sistemi spyware-adware'e karşı bir tarat, güvenlik önlemlerini aşşağı çekmekte bir ihtimal sorununa çözüm getirebilir ancak tavsiye etmem (ne olur ne olmaz net o kadarda güvenli bir yer değil)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 15/08/2005 :  16:55:05  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Muhtemelen bilgisayarına Java yüklü değildir. Çünkü bazı sitelerin uygulamaları java ile çalışıyor. O yüzden bilgisayarına Java Application yüklemelisin

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 15/08/2005 :  18:03:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Service pack 2 ile gelen guvenlik duvarı modası işte...O duvarı devre dışı bırakırsan açılabilir....
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000