|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| blondevil |
İletim - 07/08/2005 : 23:06:23 yaw kardesler duydunuzmu bilmem ama yeni bişi cıkmıs uydudan her tarafı gözetleyebiliosun.İşin kötü tarafı bu Türkiye içinde gecerli hele istanbulda senin gasteni bile okayabileceklermiş.Bu site halka acıkmıs.Bana kuzen gösterdi ama adresi vermedi.adresi bilen varsa verebilir mi ¿[font=Comic Sans MS][/font=Comic Sans MS]? |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| HASSOOO |
İletim - 10/08/2005 : 11:42:08 Zaten seni don paça gözetlemek isteenler istihabarat birimleri, gizli işler anlayacağın. Sıradan vatandaşı gözetlemek için o kadar da kasmazlar ayrıca :) Neyi dava ediyorsun, kime dava ediyorsun, maalesef size uygulanan hukukun uygulanamadığı kurum ve kuruluşlar da var dünya üzerinde :D |
| Generalll |
İletim - 09/08/2005 : 21:47:42 Kendimizi derslere verdik teknelojiyide boşladık yaw...Demek yatay gözlemde var...Allah allah...Elin oğlu neler yapmış yaw...(Çaktırmayın ucundan da rezil oldum.:D)
Yanlış bilgilendirme içinde özr... |
| wolverine |
İletim - 09/08/2005 : 21:32:12 birşey soracam ben evde donla gezerken beni gözleyebileceklermi eğer gözlerlerse dava açarım özel hayatın gizliliği diye birşey var değilmi |
| dark_knight |
İletim - 09/08/2005 : 18:02:22 alıntı: Erci-e@Hanzo tarafından yazılan:
HASOOO kardeşim google nin çektiği resimler hergün değişiyor , ayrıca dedklerinin hepsi doğru fbı ve cıa bunların hepsini biliyor...
Sanırım bu konuda bir yanlışın var. Google'ın resimleri her gün değişmiyor ve şu anda gördüklerimiz bildiğim kadarıyla 2002 senesinin görüntüleri. |
| HASSOOO |
İletim - 09/08/2005 : 00:38:41 Uydu kullanmadan "ufkun ötesi" görüntülenebiliyor. yatay gözlemi de uydular bırak da yapsınlar yani :) |
|
|
|