AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 xp ve win 98 beraber

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
akrep_kral İletim - 01/07/2005 : 19:11:40
bilgisayarımda hard diski 2 ye böldüm.birinde 98 birinde xp var.98 in olduğu sürücü daha büyük.ve oyunlarım burada yüklü.güvenli bir şekilde 98 i nasıl kaldırabilirim??
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
akrep_kral İletim - 11/07/2005 : 12:59:20
geç kaldım :( bilgisayarı tamamen bozdum....
Rappier İletim - 07/07/2005 : 02:27:23
Yapacağın en iyi iş tüm sistemi tekrardan kurmak olur. Neden dersen 98'i kaldırman demek pek çok ortak sistem dosayasını silmen demek oluyor ve bu durumda xp'nin sağlıklı çalışacağını sanmam. Ayrıca işin diğer bir boyutu olan fat32 ve ntfs olayı var. Xp fat32'de sorunlu çalışan bir sistemdir ve 98 kurduğuna göre senin sistemde fat32. xp'nin performanslı çalışmasını istiyorsan tüm sistemi ntfs yapmanda fayda var ve bunun yoluda formattan geçer.
Sen iyisimi güzel bir yedekleme yap ve sonrasında herşeyi bir güzel temizle. Bu iş sana en fazla 4 saate malolur ama tertemiz ve sorunsuz bir sistem kurmuş olursun.....
akrep_kral İletim - 06/07/2005 : 17:52:16
yok o daha önce oldu.sen napıcamı tam bi anlatsana
ceberruh İletim - 04/07/2005 : 14:59:37
Başlangıçta işletim sistemi seçme ekranına müdahale edebiliyorsun. Sistemi komple silmene gerek yoktu. Başlangıçta "bootscreen" dediğimiz ayarlar var ordan düzeltme yapabilirdin ama komple silmişsin zaten.
akrep_kral İletim - 04/07/2005 : 12:17:47
ya ilk başta dedim direk c deki 98 klasörünü shift+del yapiim ama o zaman da başlangıçta yine soracak.hangi işletim sitemini açıcaksınız diye.daha önce yapmıştım.ve sonra tüm hard diski temizlemek zorunda kalmıştım.:-(

0.03 Snitz Forums 2000