AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Bulaşan virüsü nasıl silebilirim

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Kyoshi İletim - 30/06/2005 : 17:11:49
Merhaba arkadaşlarBilgisayarıma v,rüs gibi birşey bulaştı.KEndi sitesini başlangıç sayfası yaptı ve değiştiremiyorum.Fakat herhangi bir dial-up yüklemedi.Bu virüsü silmem için önerebileceğiniz bir anti-virus programı varmı
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
thakki1 İletim - 01/07/2005 : 02:01:43
inşallah regedit dosyalarından birşeyler silmemişsindir, neyse hallettiğne sevindim
Kyoshi İletim - 30/06/2005 : 23:36:56
Çok teşekkürler Thakki1.Sana ne kadar teşekkür etsem azdır.Hijack i buldum ve hemen yükledim.10 saniye içinde 87 tane virüs bulsu.Hepsini sildim.Şu an internetim hem daha hızlı hem de başlangıç sayfasını kendim ayarlayabiliyorum.Tavsiyen için tekrar teşekkür ediyorum.
thakki1 İletim - 30/06/2005 : 22:30:41
demin anlattıklarım masaüstünü ele geçeriren web sayfaları içindi, senin sorurun biraz farklı en kestirme yol hijack this ama eğer regedit dosyalarına zarar vereceksen tavsiyem hijack thisi kur ve scan yap, çıkan sonuçları buraya yaz ben sana silmen gereken dosyaları söyliyeyim, bir yol daha var başlattan çalıştır yapıp regedit yaz, ctrl+f yazıp start page yaz, orda açılış sayfanı görürsün, genelde BTO filan gibi acayip sitelerdir onları silersen sorun çözülebilir ama en kesin çözüm hijack tir
thakki1 İletim - 30/06/2005 : 22:27:23
hocam bunun çeşitli yolları var fakat bulaşan virüsler kendini okadar geliştirdiki(yada birileri virüsleri iyi geliştirdi), o bahsi geçen progranlardan hiçbiri işini görmeyecektir,
yapman gerekeni yazıyorum, masaüstünde sağ tıkla ve çıkan görüntü özelliklerinden masaüstüne gir, masaüstünü özelleştirden web kısmını tıkla ve işaretli web sayfasının yanındaki tiki kaldır yada sil. Ardından tamam seçeneğine bas, ondan sonra güvenli kipte pc ni aç ve virüs ve spy taramasından geçir, virüs için kapersky spy içinde ethrust pastpatrol ü öneririm, birde hijack this var ama onu bu işten anlayan biriyle kullanmanı öneririm yoksa iş sisteme format atmaya varan sonuçlara kadar gider
Kyoshi İletim - 30/06/2005 : 17:34:57
Teşekkürler CANPOLATALEMDAR

0.03 Snitz Forums 2000