|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| emreata |
İletim - 12/02/2005 : 20:36:48 DirectX'in oyun oynarken ne gibi yararlar sağlar?
 |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| ceberruh |
İletim - 05/04/2005 : 13:25:18 directX, bilgisayarınızda sistem dosyaları ile çoklu ortam uygulamaları(oyun,müzik prog..... vs) gibi uygulamalarda bir nevi köprü görevini görür. eğer bilgisayarınızda directX hiç olmazsa (ki böyle bişey mümkün değil) ne oyun oynayabilirsiniz ne de müzik binleyebilirsiniz. oyunlardaki görrevi ise ses ve görüntünün giriş ve çıkışlarını denetlemek, örneğin: undergroun oyununda NOS kullandığınız zaman görüntüsü ile birlikte ses de geliyor. işte directX bu işlevselleri ayarlayıp dengede tutuyor. kısacası directX sdece oyun için değildir... tabi burda yaptığım açıklama en sade şekli, işin bi de matematiksel kısmı var tabi... |
| fatih52 |
İletim - 05/04/2005 : 13:15:50 zaten directX olmassa oyunlar açılmaz zaten her oyun cd sinin içinde veriyorlar |
| webci2 |
İletim - 05/03/2005 : 15:45:11 tam olarak bilmiyorum ama ekrankartına destek oluyor diyilebilir 3 boyutlu görüntü oluşumunda yardımcı oluyor başka yaralarıda olması gerekiyor ama ben tam olarak bilmiyorum tabiki :) |
|
|
|