AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 DirectX
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

emreata
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 12/02/2005 :  20:36:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
DirectX'in oyun oynarken ne gibi yararlar sağlar?

Zoru başarırım, imkânsız biraz zaman alır.

webci2
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 05/03/2005 :  15:45:11  Bilgileri Göster  webci2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  webci2 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
tam olarak bilmiyorum ama ekrankartına destek oluyor diyilebilir 3 boyutlu görüntü oluşumunda yardımcı oluyor başka yaralarıda olması gerekiyor ama ben tam olarak bilmiyorum tabiki :)

*KARA_KULE*
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 05/04/2005 :  13:15:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
zaten directX olmassa oyunlar açılmaz zaten her oyun cd sinin içinde veriyorlar
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 05/04/2005 :  13:25:18  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
directX, bilgisayarınızda sistem dosyaları ile çoklu ortam uygulamaları(oyun,müzik prog..... vs) gibi uygulamalarda bir nevi köprü görevini görür. eğer bilgisayarınızda directX hiç olmazsa (ki böyle bişey mümkün değil) ne oyun oynayabilirsiniz ne de müzik binleyebilirsiniz. oyunlardaki görrevi ise ses ve görüntünün giriş ve çıkışlarını denetlemek, örneğin: undergroun oyununda NOS kullandığınız zaman görüntüsü ile birlikte ses de geliyor. işte directX bu işlevselleri ayarlayıp dengede tutuyor. kısacası directX sdece oyun için değildir... tabi burda yaptığım açıklama en sade şekli, işin bi de matematiksel kısmı var tabi...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000