|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| badboy83 |
İletim - 12/05/2004 : 13:37:19 Bilgasayarımda P4 2.6 işlemci , Gigabyte Anakart , 256MB RAM , Tornado GeForce FX5200 Ekran Kartı ve Windows XP işletim sistemi var. Bazen kendini resetliyor ve resetlemeye başladıktan sonra servise gitmeden düzelmiyor. Servisten sonra birkaç hafta içinde tekrar aynı şeyler oluyor. Bunun nedenini bilmese de tahmin eden biri var mı? Lütfen cewap yazın... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| badboy83 |
İletim - 17/05/2004 : 13:33:25 Evet Bonex.Herkes senin gibi düşünüyor.Bilgisayarcılara fazla güvenmemek gerekiyor.Servisten daha ses çıkmadı.Servise gireli bugün 5 gün oluyor.Büyük ihtimalle bugün kasayı almam için ararlar.İnşallah olur.Ama olmasa bile kapı gibi 2 yıl garantim var.Eninde sonunda bu işi halledecekler.Halletmek zorundalar.Her seferinde kasayı kucaklayıp götürücem.Elbet bi gün İLLALLAH deyecekler ve hatayı düzeltecekler.Önemli olan benim bıkmadan ve usanmadan kasayı servise taşımam... :)) |
| shadowwalker |
İletim - 14/05/2004 : 20:51:55 yav badboy o zaman iyisimi sen şöyle iyi bir bilgisayar topla baştan.. anlaşılan oki bilgisayarında uyum sorunu var fakat öncelikle tanıdık bir donanımcı varsa bütün parçaları teste tabi tutsunlar. yaklaşık bir hafta boyunca bütün parçalar ayrı bilgisayarlarda teste tabi tutulursa bir ihtimal sorunlu bir parça varsa açığa çıkar. tabi pek kimse bu kadar uğraşmaz... son ihtimalde ekran kartında sorun olması (harddiskte problemde olabilir tabi :S) en lanet şey sistem uyumsuzluğu yav.. başka sistemlerde büyük ihtimal senin parçalar sorunsuz çalışır.. |
| badboy83 |
İletim - 14/05/2004 : 14:57:41 alıntı: Bonex tarafından yazılan:
Virus degil cunki arkadas reset attiktan sonra acilmadigini soyluyor ve bilgisayarin servise gittiginden bahsediyor.O yuzden sorun donanimla ilgili tahminimce.Eger oyleyse tek cozum var anakartin degismesi.
Ben de virüs olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle donanımla alakalı bi sorun. Anakart ilk aldığımda MSI'dı. Resetleme olayından sonra değişti ve Gigabyte takıldı. Ama bi süre sonra resetleme olayı dewam etti. Çoğu kişi RAM'de olduğunu söylüyor ama RAM de bir defa değişti. |
| Rappier |
İletim - 13/05/2004 : 18:27:01 Birşeyi belirtmek isterim. Bu blast yeni bir tür ve ms'un sitesindeki yamayı kullanmadıkça her seferinde tekrar bulaşıyor. |
| subaruimpreza |
İletim - 13/05/2004 : 09:40:42 virüsü yoket xp sitesinde temizleyicisi var sonra windows uptade yap benim bildiğim böyleyanlışım varsa düzeltin |
|
|
|