Bilgasayarımda P4 2.6 işlemci , Gigabyte Anakart , 256MB RAM , Tornado GeForce FX5200 Ekran Kartı ve Windows XP işletim sistemi var. Bazen kendini resetliyor ve resetlemeye başladıktan sonra servise gitmeden düzelmiyor. Servisten sonra birkaç hafta içinde tekrar aynı şeyler oluyor. Bunun nedenini bilmese de tahmin eden biri var mı? Lütfen cewap yazın...
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!
Virus degil cunki arkadas reset attiktan sonra acilmadigini soyluyor ve bilgisayarin servise gittiginden bahsediyor.O yuzden sorun donanimla ilgili tahminimce.Eger oyleyse tek cozum var anakartin degismesi.
Ben de virüs olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle donanımla alakalı bi sorun. Anakart ilk aldığımda MSI'dı. Resetleme olayından sonra değişti ve Gigabyte takıldı. Ama bi süre sonra resetleme olayı dewam etti. Çoğu kişi RAM'de olduğunu söylüyor ama RAM de bir defa değişti.
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!