|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| CrAzY_IVAN |
İletim - 19/04/2004 : 23:43:53 Dostlar, bende bir süredir bu program kurulu fakat kendisi ile başım dertte biraz. Benim bilgisayar sürekli nete bağlı olduğundan bu MSN'de kafasına estikçe açılıyor, oturum açıyor, ve online gözüküyorum. Bilgisayarın başında olmadığım halde. Ve iişin kötüsü bunların hepsini benden gizli olarak yapıyor ta ki bana bir "Selam, naber?" diye mesaj atıncaya kadar . Ne yaptıysam olmadı, uninstall gibi birşeyinide bulamadım. Sizden de çözüm önerilerinizi bekliyorum... Özellikle MSN'den anlayan ustalar var forumda, hadi göreyim sizi hocalarım, kurtarın beni bu dertten ... |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| CrAzY_IVAN |
İletim - 22/04/2004 : 17:26:54 Yardımlarınız için saolun dostlar. Hepsini yapınca düzeldi ... |
| lazadam |
İletim - 22/04/2004 : 14:11:11 başlat çalıştır "msconfig"
burada,en sağda "Başlangıç"'tan sistem açılırken yüklenen programlardan messengerin açılmasını engelleyebilirsin.
Yalnız CrazyIvan Hocam senin durum biraz garip.
Bir de messenger açılırken parola yazdığımız yerde "beni bu bilgisayarda tanı" seçeneğini işaretli bırakmış olabilirsin. O seçeneği bir şekilde kaldırmalısın. |
| emraska |
İletim - 21/04/2004 : 23:24:20 Messenger ı açtığında nicki nin yanında aşağı doğru bir ok var ona basıp kendini meşgul ya da çevrimdışı gösterebilirsin. Umarım doğru anlamışımdır ve yardımcı olabilmişimdir. |
| Bora Poyraz |
İletim - 20/04/2004 : 21:54:22 Valla fazla anlamasam da dediğin herhalde XP'nin kendi Messenger'ı.Onu Bilgisayarım ikonuna sağ klik tıklayıp yönet de.Sonra ordan Hizmetler ve Uygulamalar bölümüne tıkla.Oradan açılan bölümde Hizmetler bölümüne tıkla.Sonra sağda açılan hizmetlerin içinde Messenger olacak.Onu bir kere tıklayıp kenardan Hizmeti Durdur ikonuna basarsan durdurulacaktır.Umarım yardımcı olabilmişimdir... |
|
|
|