AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Microsoft Messenger (MSN) Sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 19/04/2004 :  23:43:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dostlar, bende bir süredir bu program kurulu fakat kendisi ile başım dertte biraz. Benim bilgisayar sürekli nete bağlı olduğundan bu MSN'de kafasına estikçe açılıyor, oturum açıyor, ve online gözüküyorum. Bilgisayarın başında olmadığım halde. Ve iişin kötüsü bunların hepsini benden gizli olarak yapıyor ta ki bana bir "Selam, naber?" diye mesaj atıncaya kadar . Ne yaptıysam olmadı, uninstall gibi birşeyinide bulamadım. Sizden de çözüm önerilerinizi bekliyorum... Özellikle MSN'den anlayan ustalar var forumda, hadi göreyim sizi hocalarım, kurtarın beni bu dertten ...

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 20/04/2004 :  21:54:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla fazla anlamasam da dediğin herhalde XP'nin kendi Messenger'ı.Onu Bilgisayarım ikonuna sağ klik tıklayıp yönet de.Sonra ordan Hizmetler ve Uygulamalar bölümüne tıkla.Oradan açılan bölümde Hizmetler bölümüne tıkla.Sonra sağda açılan hizmetlerin içinde Messenger olacak.Onu bir kere tıklayıp kenardan Hizmeti Durdur ikonuna basarsan durdurulacaktır.Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

emraska
Üye

Turkey
İleti 79

İletim - 21/04/2004 :  23:24:20  Bilgileri Göster  emraska için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Messenger ı açtığında nicki nin yanında aşağı doğru bir ok var ona basıp kendini meşgul ya da çevrimdışı gösterebilirsin.
Umarım doğru anlamışımdır ve yardımcı olabilmişimdir.

"İ'm worse at what i do best
and for this gift i feel blessed"
Sayfanın En Üstüne Git

lazadam
Seçkin Üye

Turkmenistan
İleti 610

İletim - 22/04/2004 :  14:11:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
başlat
çalıştır
"msconfig"

burada,en sağda "Başlangıç"'tan sistem açılırken yüklenen programlardan messengerin açılmasını engelleyebilirsin.

Yalnız CrazyIvan Hocam senin durum biraz garip.

Bir de messenger açılırken parola yazdığımız yerde "beni bu bilgisayarda tanı" seçeneğini işaretli bırakmış olabilirsin. O seçeneği bir şekilde kaldırmalısın.

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 22/04/2004 :  17:26:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yardımlarınız için saolun dostlar. Hepsini yapınca düzeldi ...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000