AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 ICQ ile Oyunsitesi çakışıyor

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
thumperest İletim - 09/03/2004 : 19:51:35
Konu başlığında sorunu tam anlatamadım. Çünkü sorunun tam nedenini hala anlamış değilim. Nezaman ICQ programını çalıştırsam, Oyunsitesi'ne giremiyorum. Ama sadece Oyunsitesi'ne girilmiyor, diğer sitelerde sorun yok. Bu karmaşayla çok uğraşacağım sanırım.
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
thakki1 İletim - 14/03/2004 : 13:09:53
valla benim makinada format diye inliyor, kendi kendine kapanmalar, kilitlenmeler filan ama çakışma gibi bir sorun yaşamadım daha, aslında elimde orjinal xp pro da var ama içeriğe kıyıp format atmıyorum şimdilik, habire birşeyleri cd ye kaydediyorum, sonra bir bakmışım onların yerine başka şeyler indirmişim , haliyle formatta başka bahara kalıyor
cheater İletim - 13/03/2004 : 20:13:48
Bendede bir ara icq açıkken nestcape çalişmiyordu.Sonra nestvcape 7.1 i yükleyince geçti.Nestcapeide explorer'e açılan popupları engelemsi için bir program yüklemiştim işe yariyodu sonra onu sildim ve explorer siteleri açmakta sorun yaşamıştı ve java desteği gereken siteleri açmamaya başladi ondan yükledim.Ama tavsiye ederim
thumperest İletim - 11/03/2004 : 20:13:39
Benim makina sinir etmeye başladı. Formaat diye kaşınıyor. Ama ona inat kaşımayacağım
thakki1 İletim - 11/03/2004 : 17:41:17
ilginç, bende denedim herhangi bir sorun yok

0.03 Snitz Forums 2000