|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| thumperest |
İletim - 09/02/2004 : 14:50:46 Messenger kendi kendine mesajlar açıp duruyor. Bazı mesajlarda "bu popuplardan kurtulmak için şu adresten programı indirebilirsiniz" diyor. Baktım program para ile satılıyor. windows update'ten kritik güncelleştirmelere bakıyorum, busefer sayfaya ulaşılamıyor. Linux'ta tüm oyunlar oynanabilseydi, hiç düşünmeden windows'u silerdim. Bu mesajlar esnasında dışarıdan bilgi yüklenebiliyor. Bu bilgi bir virüste olabilir. Bundan kurtulmak için ne yapmam gerekir? |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| thumperest |
İletim - 10/02/2004 : 13:43:59 Saol RMN şimdi düzeldi. |
| Rmn |
İletim - 10/02/2004 : 08:24:10 işletim sisteminizin ne olduğunu bilmediğim için çözümü xp ve 2000e göre anlatacağım. bilgisayarıma sağ tuşlar tıklayıp bilgisayar yönetimini açın orada hizmetlere gelin, daha sonra açılan pencerede Messenger die bir seçenek var durumu başlamış ve otomatik başla. onun durdurup otomatik başlamayaı kapatırsanız bu mesajlardan kurtulursunuz. eğer çözemezseniz bana msn den ulaşabilirsiniz. |
|
|
|