AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Messenger'da önemli bir sorun
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 09/02/2004 :  14:50:46  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Messenger kendi kendine mesajlar açıp duruyor. Bazı mesajlarda "bu popuplardan kurtulmak için şu adresten programı indirebilirsiniz" diyor. Baktım program para ile satılıyor. windows update'ten kritik güncelleştirmelere bakıyorum, busefer sayfaya ulaşılamıyor. Linux'ta tüm oyunlar oynanabilseydi, hiç düşünmeden windows'u silerdim.
Bu mesajlar esnasında dışarıdan bilgi yüklenebiliyor. Bu bilgi bir virüste olabilir. Bundan kurtulmak için ne yapmam gerekir?

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 10/02/2004 :  08:24:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
işletim sisteminizin ne olduğunu bilmediğim için çözümü xp ve 2000e göre anlatacağım. bilgisayarıma sağ tuşlar tıklayıp bilgisayar yönetimini açın orada hizmetlere gelin, daha sonra açılan pencerede Messenger die bir seçenek var durumu başlamış ve otomatik başla. onun durdurup otomatik başlamayaı kapatırsanız bu mesajlardan kurtulursunuz. eğer çözemezseniz bana msn den ulaşabilirsiniz.
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 10/02/2004 :  13:43:59  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Saol RMN şimdi düzeldi.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000