AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Virüs

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Milamber İletim - 06/02/2004 : 17:03:28
Win32/Mydoom.A@mm bu isimli virüs sürekli mailime geliyor vede sürekli superonline nın antivirüs yazılımı tarafından engelleniyor
arkadaşlar benim merak ettiğim bu virüs bana nereden geliyor çünki her gün yollananıyor ve ben bir sürü uyarı mailini silmek zorunda kalıyorum bunu yollayanı yada geldiği siteyi kaynağı bulmamın bir yolu var mı çok rahatsız edici bir şey
alıntı:
Değerli Abonemiz ;

Bu mesaj Superonline antiVirüs yazılımı tarafından gönderilen otomatik bilgilendirme mesajıdır.

adresinden size gönderilen ,Hello başlıklı e-postada Win32/Mydoom.A@mm isimli virüs tespit edilmiştir.

Superonline Antivirüs yazılımı tarafından virüs içeren (part0002:message.pif) isimli dosya silinip yerine warn.txt isimli uyarı mesajı yerleşti
rilmiş ve e-posta temizlenerek size gönderilmiştir.

Silinen Mesaja ait detaylı bilgi:

Konu : Hello
Olası gönderici: (*Gönderen kısmında yeralan bilgi mesajın içeriğinden alınmıştır.)
Alıcı: ceyhunalyesil@superonline.com
Tespit edilen virüs: Win32/Mydoom.A@mm

*Gönderen kısmında yeralan bilgi mesajın içeriğinden alınmıştır.Ancak bir takım virüslerin, bulaştığı bilgisayarlarda yeralan adreslerden rastgele adresler seçerek gönderen adresi olarak kullandığı da dikkate alınmalıdır.
Superonline E-Posta Virüs koruma hizmeti ile @superonline.com uzantılı adresinize gelen e-postalarınız bilinen tüm virüslere karşı korunmaktadır.
Ancak virüsler sadece e-posta ile bulaşmadığı için bilgisayarınızın güvenliğini tam anlamıyla garanti etmemiz mümkün değildir.
Virüslere karşı en etkili korunma yöntemi; bilgisayarınızda muhakkak bir antivirüs yazılımı kullanmak ve antivirüs programınızın ve işletim sisteminizin güncellemelerini düzenli olarak yapmaktır.
Superonline Virüs koruma hizmeti, virüslerden korunma ve temizleme yöntemleri konusunda http://satis.superonline.com/yardim/virus.php?id=1 adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sorularınız ve görüşleriniz için hizmet@superonline.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

SUPERONLINE

benim şuanki tüm bilgim bu bundan fazla bilgiyi edine bilir miyim ?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
thakki1 İletim - 17/08/2005 : 11:58:43
iyi bir antivirüs programı ile full scan yap bence bu scanıda güvenli moddayken yapman daha iyi sonuç verecektir, birde e-thrust pest patrol yada spysweeper gibi bir programla trojan ve spy araması yap, en son olarakta hijack this ile bir tarama yap(dikkatli ol bilmediğin birşeyi silme, logu buraya yazarsan neleri sileceğini anlatırım)
sergey İletim - 17/08/2005 : 01:05:24
bonex ben senin werdiğin linkten virüs araması yaptım.belki inanmıyacaksınız ama 1152 tane virüs çıktı.bunlar sistemime zarar wermio ama bilgisayarımı çok yavaşlatıo.ne yapmam gerektiğini anlatır mısınız.lütfen.çok zor durumdayım
CrAzY_IVAN İletim - 16/02/2004 : 13:31:20
Olur tabi ama updateler baya bir uzun sürer. Sonuçta her yeni Norton o ana kadar gelinmiş en son güncelleştirmeleri içeriyor.
WoLoWoLo İletim - 16/02/2004 : 11:38:00
norton 2003 yerine norton 2002 yi yüklesek ve update leri yapsak fark olurmu?
thakki1 İletim - 16/02/2004 : 01:39:46
tamam boranın verdiği link ozman cleandiskpro

0.05 Snitz Forums 2000