|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
wise_girl |
İletim - 08/04/2007 : 12:23:05 Benim bir sorum olacak.Ekranda yaptığım işleri video olarak kaydetmek istiyorum.Daha sonrada üzerine baloncuklarla yazı yazmak istiyorum... Mesela reklam vermek gibi olmasın ama shiftdelete.net teki izle ve öğren bölümünde animasyonlar var.Oradaki gibi yapmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim... |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
wise_girl |
İletim - 23/04/2007 : 08:20:10 Çok teşekkür ederim. |
mjo |
İletim - 22/04/2007 : 23:10:22 http://macromedia-captivate.en.softonic.com/ buradan indirebilirsin.. koaly gelsin hem çok soru sormamışsın..sorsanda önemli degil..nede olsa burası bilgi paylaşmak için.
|
wise_girl |
İletim - 14/04/2007 : 17:44:21 Saol.Hiç cevap gelmeyecek sanıodum ama sonun da birinden geldi:) EDİT:Bu arada bunu nereden indirebiliriz ve de ücretsiz indirebilir miyiz.Ya da ücretsiz olanı trial versiyon mu:)...Çok soru sordm kusura bakmayın... |
mjo |
İletim - 14/04/2007 : 14:31:08 macromedia captive programını kullan. flash olarak alabilirsin outputlarını.. kolay gelsin.. |
|
|
|