|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
badboy83 |
İletim - 05/04/2007 : 22:46:19 Arkadaşlar, LimeWire ile birşey upload ederken başka biri de bizden birşey upload ediyor. Ve dolayısıyla indirim hızı azalıyor ve yawaşlıyor. Bu programdaki upload olayını bi şekilde kapatamaz mıyız??? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
badboy83 |
İletim - 06/04/2007 : 13:21:41 alıntı: fatih52 tarafından yazılan:
alıntı: badboy83 tarafından yazılan:
Maximum Upload sayısını nasıl düşürebiliriz?Ayrıca bant genişliği nedir?
Tools> Options> +Uploads - Slots Burdan düşürebilirsin. Basic'den de bant genişliğini düşürüyorsun.
Çok tşk ederim. Hallettim. :)) |
badboy83 |
İletim - 06/04/2007 : 13:17:36 alıntı: Generalll tarafından yazılan:
Cfosspeed adlı bir program mevcut...Upload ve downloadı belli bir çizgiye oturtuyor yani upload ve donwload hızınızı maksimum hale getiriyor...İsterseniz kullanabilirsiniz...
Çok tşd ederim Generalll. Şimdi Cfosspeed programını indiriyorum. Kurunca bi problem kalmaz inşallah. Sağol. |
fatih52 |
İletim - 06/04/2007 : 13:14:42 alıntı: badboy83 tarafından yazılan:
Maximum Upload sayısını nasıl düşürebiliriz?Ayrıca bant genişliği nedir?
Tools> Options> +Uploads - Slots Burdan düşürebilirsin. Basic'den de bant genişliğini düşürüyorsun. |
Generalll |
İletim - 06/04/2007 : 13:07:52 Cfosspeed adlı bir program mevcut...Upload ve downloadı belli bir çizgiye oturtuyor yani upload ve donwload hızınızı maksimum hale getiriyor...İsterseniz kullanabilirsiniz... |
badboy83 |
İletim - 06/04/2007 : 12:48:28 alıntı: baroTR tarafından yazılan:
Benim bldigim kadarıyla library'e girip bütün dosyaları seçtikten sonra sağ tıklayıp stop sharing file seçenegini seçince senden upload yapamıyolar.
baroTR, dediğini yaptım ama yine upload ediyorlar. Herşey bi yana,benim dosya indirme hızımı da düşürüyorlar. :(( |
|
|
|