Arkadaşlar, LimeWire ile birşey upload ederken başka biri de bizden birşey upload ediyor. Ve dolayısıyla indirim hızı azalıyor ve yawaşlıyor. Bu programdaki upload olayını bi şekilde kapatamaz mıyız???
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!
Arkadaşlar, LimeWire ile birşey upload ederken başka biri de bizden birşey upload ediyor. Ve dolayısıyla indirim hızı azalıyor ve yawaşlıyor. Bu programdaki upload olayını bi şekilde kapatamaz mıyız???
Yaptığın işlemlerden biri download diğeri upload olur. LimeWare da incelediğim kadarıyla upload ı kapatamıyorsun. Ama max. upload sayısını düşürebiliyorsun. Birde bant genişliğini de düşürebliyorsun.
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
[/quote] Yaptığın işlemlerden biri download diğeri upload olur. LimeWare da incelediğim kadarıyla upload ı kapatamıyorsun. Ama max. upload sayısını düşürebiliyorsun. Birde bant genişliğini de düşürebliyorsun. [/quote] Maximum Upload sayısını nasıl düşürebiliriz?Ayrıca bant genişliği nedir?
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!
Cfosspeed adlı bir program mevcut...Upload ve downloadı belli bir çizgiye oturtuyor yani upload ve donwload hızınızı maksimum hale getiriyor...İsterseniz kullanabilirsiniz...