|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| wolverine |
İletim - 19/01/2004 : 10:16:44 selam arkadaşlar benim bilgisayarımda driver_32.exe diye bir program bulunamıyor ondan hiçbirşey yapamıyorum sonra win98 cdsi aldım onu kuramıyorum bana kurmasını detaylı bir şekilde anlatırmısınz |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| ilkayuydu |
İletim - 25/01/2004 : 09:49:08 yaa sen napçan biliyonmu?biligisayarında önemli bilgi yoksa format at.onun için git başka win98 bilgisayarından windowse açılış disketi oluştur.bilgisayarına tak.sonra makineyi aç.cdrom desteği ile çalıştıra bas.dos a geç.yada bilgisayarın açılırken daha 2 ekren gelir gelmez f8 e bas.yada sen hep bas f8 e ordan 6 mı 7 mi şıklı bişi çıkçak karşına ordan ms-dos komut sistemini seç.dos açılcak ordan format c: yaz.harddiskin kaça bölünükse yada kaçtane ise formatla gitsin.belgelerini diskete kopyalayabilirsin.dos komutlarını istiyosan www.programarsivi.com a git orda var.formatladıktan sonra lazadam ın dediğinin 2.sini uygula olacaktır!! |
| Rmn |
İletim - 19/01/2004 : 12:37:35 ilk olarak win98 cdn kopyaysa autorunı falan çalışmaz. veya bios ayarlarından bilgisayarın cd'den boot etmesini sağlarsan belki o zaman o olay düzelir. eğer win98 inde hata varsa bence en sağlamı formatla çünkü win98 patchleri olmadan coooook vahim bi işletim sistemi, o yuzden makinanı formatla 98 i tekrar kur ve hiç birşey yapmadan internete bağlanıp makineni update et. daha sonra düzelebilir. yine olmazsa sor cevaplayayım. |
| wolverine |
İletim - 19/01/2004 : 12:32:27 ya windows açılıp hata veriyor cdyi koyduğumda birşey çıkmıyor kur ve setupcor dosyalarına basıncada yine o hatayı veriyor |
| lazadam |
İletim - 19/01/2004 : 11:21:03 ***EĞER WİNDOWS'un hatalıda olsa açılıyorsa şöyle: cd'yi sür autorun açılır kendisi yüklemeye başlar açılmazsa cd'nin içinde KUR veya SETUPCOR .exe dosyaları vardır. Onlara tıkla kurmaya başlar. Devamı bir oyun kurar gibi. En son da cd-key isteyecek onuda yazacaksın. Yeni denetim masası ayarları falan ayarlanacak.
***EĞER WİNDOWS AÇILMIYORSA .... Bir yerden sistem disketi bul bilgisayarı sistem disketi ile aç sana gelen seçeneklerden ''CD-ROM DESTEĞİ İLE BAŞLAT''ı seç cdrom'u bulman gerekiyor muhtemelen D: veya E: dir. (harddiskin kaça bölünmüşse artık) cd-rom içerisinden kur veya setupcor .exe dosyalarından birini bul ve çalıştır. Gerisi üstekinin aynısı
****ÜSTEKİ KURULUMLAR WİNDOWSA FORMAT ATMADAN YAPILAN KURULUMLARDIR. Eğer hala windows çalışmıyorsa format atmak gerekir onun içinde -sistem disketi ile açtıktan sonra A:/format c: komutu ile format atacaksın sonra tekrar sistem disketi ile başlatıp 2.kısımda anlatıklarımı yapacaksın. |
|
|
|