AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 windows98 kurma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 19/01/2004 :  10:16:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
selam arkadaşlar benim bilgisayarımda driver_32.exe diye bir program bulunamıyor ondan hiçbirşey yapamıyorum sonra win98 cdsi aldım onu kuramıyorum bana kurmasını detaylı bir şekilde anlatırmısınz

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir

lazadam
Seçkin Üye

Turkmenistan
İleti 610

İletim - 19/01/2004 :  11:21:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
***EĞER WİNDOWS'un hatalıda olsa açılıyorsa şöyle:
cd'yi sür
autorun açılır kendisi yüklemeye başlar
açılmazsa cd'nin içinde KUR veya SETUPCOR .exe dosyaları vardır. Onlara tıkla kurmaya başlar.
Devamı bir oyun kurar gibi.
En son da cd-key isteyecek onuda yazacaksın.
Yeni denetim masası ayarları falan ayarlanacak.

***EĞER WİNDOWS AÇILMIYORSA ....
Bir yerden sistem disketi bul
bilgisayarı sistem disketi ile aç
sana gelen seçeneklerden ''CD-ROM DESTEĞİ İLE BAŞLAT''ı seç
cdrom'u bulman gerekiyor muhtemelen D: veya E: dir. (harddiskin kaça bölünmüşse artık)
cd-rom içerisinden kur veya setupcor .exe dosyalarından birini bul ve çalıştır.
Gerisi üstekinin aynısı

****ÜSTEKİ KURULUMLAR WİNDOWSA FORMAT ATMADAN YAPILAN KURULUMLARDIR.
Eğer hala windows çalışmıyorsa format atmak gerekir onun içinde
-sistem disketi ile açtıktan sonra
A:/format c: komutu ile format atacaksın
sonra tekrar sistem disketi ile başlatıp 2.kısımda anlatıklarımı yapacaksın.

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 19/01/2004 :  12:32:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya windows açılıp hata veriyor cdyi koyduğumda birşey çıkmıyor kur ve setupcor dosyalarına basıncada yine o hatayı veriyor

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 19/01/2004 :  12:37:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ilk olarak win98 cdn kopyaysa autorunı falan çalışmaz. veya bios ayarlarından bilgisayarın cd'den boot etmesini sağlarsan belki o zaman o olay düzelir. eğer win98 inde hata varsa bence en sağlamı formatla çünkü win98 patchleri olmadan coooook vahim bi işletim sistemi, o yuzden makinanı formatla 98 i tekrar kur ve hiç birşey yapmadan internete bağlanıp makineni update et. daha sonra düzelebilir. yine olmazsa sor cevaplayayım.
Sayfanın En Üstüne Git

ilkayuydu
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/01/2004 :  09:49:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaa sen napçan biliyonmu?biligisayarında önemli bilgi yoksa format at.onun için git başka win98 bilgisayarından windowse açılış disketi oluştur.bilgisayarına tak.sonra makineyi aç.cdrom desteği ile çalıştıra bas.dos a geç.yada bilgisayarın açılırken daha 2 ekren gelir gelmez f8 e bas.yada sen hep bas f8 e ordan 6 mı 7 mi şıklı bişi çıkçak karşına ordan ms-dos komut sistemini seç.dos açılcak ordan format c: yaz.harddiskin kaça bölünükse yada kaçtane ise formatla gitsin.belgelerini diskete kopyalayabilirsin.dos komutlarını istiyosan www.programarsivi.com a git orda var.formatladıktan sonra lazadam ın dediğinin 2.sini uygula olacaktır!!

sen hayallerimi süsleyen melektin ama şimdi beni bırakıp giden ineksin :-)) MR.VERCETTİİİİ
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000