AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 3D Öğrenmek İsteyenlere

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
animatör İletim - 30/08/2006 : 18:23:21
arkadaşlar hayaletle konuşurken bana altta söyliyeceğim progrmaı tavsiye etti ve gördüğümde şaşırıdm.Klitesi düşük bi progrma olmasına karşın çok güzle ve zevkli bir biçimde 3d uygulamalar yapılabilir.Google ın uygulaması olan bu programın professional sürümüde var ama o paralı
ben bedavasını seçerek kolay uygulamalar yapılacağını gösterdim size. bu uygulamayı indirmek ve özellilierne bakmak için
http://sketchup.google.com/
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
mjo İletim - 09/09/2006 : 13:59:07
bencede modelleme konusunda birçok harika program var...bunların başında tabikide 3Ds MAX geliyor..
söylediginiz programla ancak kendinizi çizim konusunda geliştirebilirsiniz..mesela max için blueprintler hazırlayabilirsiniz. ama modelleme konusunda üzgünüm bence degil.

animatör İletim - 04/09/2006 : 01:05:06
http://img175.imageshack.us/my.php?image=kuyukl1.png buda sizin için çizdiğim resim arkadaşlar.daha demin çizdim.ondan sonra hevesim geldi bi sürü resim çizdimama bide bu program da öle 3dsmax ta ki gibi resimler çizebileceğinizi sanıyorsanız hata yapıyorsunuz.ama amatörce ve 10 dkkada bi şehir yaratabileceğiniz bi program kullanmak tabiki insanını hevesini açıyo.ben 3d işine blender ile başladım.bunnla sürdürüyorum(neden acaba garip ama galiba blender zor geldi
bide bu örneği kaplamalarda yine amatörler için gzl kolay ve işe yarayacak seçenekler var.isterseniz bir ev çizip onun kaplamalarını yada .skp olarak size gönderebilirim.
animatör İletim - 04/09/2006 : 00:34:45
ya texture suz bi hiç bence.arkadaşlar bide bu nendo programına acayip benziyo.nendoyu denemiştim bi aralar texture da başarısız bi program.Şu anda photoshop ta kendi textur larımı hazırlamaya çalışıyorum.hazırladıktan sonra oraya aktarıyorum.hem bilmeyenler için orda billeşenler var resilleriniz arasına koyabileceğiniz.windows/components içinde vardır arkadaşlar mesela insan çizemeyenler için insan modelleri vardır..çok ayrıntısı olan bi program deil ama glaiba gördüğüm kadarıyla ruby dilini kullanıyor ruby consol mu ne görmüştüm tam denemedim ruby i bilmediim için ama galiba
çizdiklerinizi rubyde canlandırıyrsunuz(inş öledir)
krampon İletim - 03/09/2006 : 14:24:32
programı biraz kullandım edit poly modellemede max ın yakınından bile geçemez abartıldığı kadar mükemmel bi program gibi gelmedi bna
EvolvE 2000 İletim - 03/09/2006 : 12:23:53
ben 3d modellemede wings 3d den kolayını görmedim. ama sadece modelleme. kaplama olaylarını falan fazla çakmıyorum ben.
www.wings3d.com
program bedava ve tam sürüm.

0.04 Snitz Forums 2000