arkadaşlar hayaletle konuşurken bana altta söyliyeceğim progrmaı tavsiye etti ve gördüğümde şaşırıdm.Klitesi düşük bi progrma olmasına karşın çok güzle ve zevkli bir biçimde 3d uygulamalar yapılabilir.Google ın uygulaması olan bu programın professional sürümüde var ama o paralı ben bedavasını seçerek kolay uygulamalar yapılacağını gösterdim size. bu uygulamayı indirmek ve özellilierne bakmak için http://sketchup.google.com/
Reklam Yasak! Gariplerin sitesi Oyun yapmak isteyenler bana gelsin:P
bu programı bende görmüştüm ama fazla inceliyecek zamanım olmadı. Herhalde güzel bir programdır. Şu google aştı kendini artık Acaba nerden para kazanıyorlar. Genelde yaptıkları ürünlerin hepsi ücretsiz internette dağılmış durumda
.::Knight Online::.
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
Google'da calisan programcilar haftanin 5 is gunu calisir. Ancak 4 gun google'a, son gun olan cuma ise istedikleri bir proje uzerinde calisabilirler. Sirket calisanlarina istedigi bilgisayar gucunu (bilgisayar ciftliklerini), internet hizini ve hatta gerekirse eger ilgilenen varsa sana yardimci olarak kisi bile atiyor. Sitesinde sub-domain olarak projene yer veriyorlar. Bildigim kadari ile -kisisel kullanim amacinda- hemen her yapilan proje ya bedava yada acik kodlu.
mesela aslında sketchup başka bir şirketin adı ama google programın adını sketchup koyunca ondan para kazanmıştır muhtemelen ..Yani buda bir reklam ama sketchup ne bilmioruz
::::: Knight OnLine ::::: Server : Edana Nick : wwwAliGwww Level : 41 ::.. RaNGeR ..::