|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ShiLMyrO |
İletim - 11/05/2006 : 19:33:27 Arkadaslar benim msn den biri herkese eskı sevgılımle cektırdıgım fotolar dıye bı lınk yolluyor...Bisuuru seyler atıyor...Listemdeki üç kişi etkilendi bundan... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
GoTHiC BoY |
İletim - 12/05/2006 : 16:05:55 başlıgı ılgı ceksın ve masum dursun dıye yazıyolar ama acınca boom! |
fatih52 |
İletim - 12/05/2006 : 10:47:09 Aslında çekici olup olmadığını bilmiyordum çünkü arkadaşdan böyle birşey geleceğini tamin edemezdim,Bi de oldukça yoğundum bakmadan tıkladım.:)Bende tam format atıyordum sistem geri yükleme aklıma geldi.Sırf bu sistem geri yükleme yüzünden Microsoft'a çok büyük bi sempati duyuyorum.:) |
HASSOOO |
İletim - 12/05/2006 : 09:51:43 Dün akşam windows göçtü zaten, aman dikkat. Gerçi böyle "çekici gelen" bir şey değildi :P Programlarla uğraşıyordum, tehlikeli olduğunu bile bile bir uygulamayı ısrarla çalıştırmama sonucunda 5-6 ayrı trojan ve bilumum spyware'in saldırısına uğradım (açıkçası ben davet ettim :S ) Sonrasında aşırı yavaşlayan windows, çalışmayan güvenlik programları ve benden defalarca yumruk yiyen kasa neticesinde verilerimin yarısını kurtaramadan windows göçüverdi... format attım, 4-5 gb'ye yakın verim buhar oldu :(
Dikkat edelim... |
|KRONDOR| |
İletim - 12/05/2006 : 02:54:10 Öyle her "çekici" gelen dosyayı açmaya çalışmayın siz de ;) |
fatih52 |
İletim - 11/05/2006 : 23:47:32 Hehe:) by ozoney'ın listesinde ki üç kişiden biri benim,benim listemden etkilenen 3 kişiden biri de Mert(Ultramert).Akşam akşam iyi uğraştık bunla ama neyse hallettik.Bu bana ders oldu inşallah size olmaz çok illet bişey. |
|
|
|