Arkadaslar benim msn den biri herkese eskı sevgılımle cektırdıgım fotolar dıye bı lınk yolluyor...Bisuuru seyler atıyor...Listemdeki üç kişi etkilendi bundan...
Hehe:) by ozoney'ın listesinde ki üç kişiden biri benim,benim listemden etkilenen 3 kişiden biri de Mert(Ultramert).Akşam akşam iyi uğraştık bunla ama neyse hallettik.Bu bana ders oldu inşallah size olmaz çok illet bişey.
Dün akşam windows göçtü zaten, aman dikkat. Gerçi böyle "çekici gelen" bir şey değildi :P Programlarla uğraşıyordum, tehlikeli olduğunu bile bile bir uygulamayı ısrarla çalıştırmama sonucunda 5-6 ayrı trojan ve bilumum spyware'in saldırısına uğradım (açıkçası ben davet ettim :S ) Sonrasında aşırı yavaşlayan windows, çalışmayan güvenlik programları ve benden defalarca yumruk yiyen kasa neticesinde verilerimin yarısını kurtaramadan windows göçüverdi... format attım, 4-5 gb'ye yakın verim buhar oldu :(
Aslında çekici olup olmadığını bilmiyordum çünkü arkadaşdan böyle birşey geleceğini tamin edemezdim,Bi de oldukça yoğundum bakmadan tıkladım.:)Bende tam format atıyordum sistem geri yükleme aklıma geldi.Sırf bu sistem geri yükleme yüzünden Microsoft'a çok büyük bi sempati duyuyorum.:)