AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 En iyi Av(Ant-Virüs) Programları

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
major İletim - 04/02/2006 : 23:34:18
Şu sıralar artan saldırılar (Örn:3şubat nyxem vakası) sonucunda bir yerlerden okuduğum bir bilgiyi burada paylaşmak istedim. İşte size bir test, virüslere karşı Av programlarının dayanıklıklarını ölçüyorlar ve sonuç;

1. KAV Personal Pro 5.0.372 99,88%
2. Norton Anti-Virus 11.0.11.4 99,41%
3. NOD32 Anti-Virus 2.51.8 98,31%
4. McAfee VirusScan 10.0.21 98,19%
5. BitDefender Prof.+ 8.0.200 97,34%

Bu programlar bize Dos virüslerinde büyük bir hayal kırıklılığı yaratıyor ;

1. NOD32 Anti-Virus 2.51.8 62%
2. BitDefender Prof.+ 8.0.200 49%
sadece bu ikisi testi geçebilmiş ve yinede oldukça düşük bir yüzdeyle bunu becermiş.

Bir forumda kullanıcılar tarafından yapılan bir testin sonuçlarınıda söylemek istiyorum. Bir .rar dosyasının içine 597 tane farklı çeşitte virüsü Av lere taratıyorlar. sonuç;
(Parantez içindekiler diğer kullanıcılardan gelen test cevapları)

Kaspersky 447(470) tanesini buldu.
Avast Anti-Virus Pro 585(575) tanesini buldu.
Panda Plantium 2006 189(437) tanesini buldu.
Nod32 439 tanesini buldu.
AVG Free Edition 576 tane buldu.
ArcaVir 2005 436 tane buldu.
F-Secure .rar virüsiü olduğu için otamatik olarak sildi.
Pc-Cilin 438 tane buldu.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
fatih52 İletim - 22/02/2006 : 22:37:26
Benim en iyi virüs programım sistem geri yükleme:),çünkü eskiden norton kullanıyordum nolduysa bi gün 2gblık program arşivimdeki exeleri bozunca virüs programlarına lanet ettim.Zaten benden habersiz pcme virüs girmez.:):)
Mérula Alba İletim - 22/02/2006 : 22:27:40
Ben de o programı kullandım. İlk kullanışımda yaklaşık 2-3 ay sonra bir trojan bulaştı ama program silemedi. Ne yaptırsam olmadı ve bu trojan ciddi problemler yaşattı bana. Sonunda format atmak zorunda kaldım. Fortma attıktan belli bir süre sonra yine AVG yi kurdum ve yine 2-3 ay sonra aynı trojan musallat oldu. Virüsün adını bile hatırlıyorum Proxy 10S gibi bir şeydi. Binlerce virüs arasında aynı virüsün gelip sizi bulmasının olasılığı nedir sizce. Ben de AVG den şüphelendim. Belki de tesadüftü. AVG yi bir daha kullanmadım. Proxy 10S trojanıyla da bir daha karşılaşmadım. Siz ne düşünürsünüz bilmem.
Uruk-Hai İletim - 22/02/2006 : 18:34:25
Ben AVG Anti-Virus Free Edition kullanıyorum, uzun zamandır virüs girmemişti, trojan horse dialer diye bir virüs girince program sildi ama hala kuşkularım var, belki bulamadığı virüs vardır diye
Mérula Alba İletim - 22/02/2006 : 17:11:14
Ad-Aware ve AntivirXP ikisi de iyidir. Ancak Hassooo'nun da dediği gibi tek başına Ad-Aware virüslerden korunmak için yeterli değil. Ad-Aware ve AntvirXP, ikisinin de pcde kurulu olması virüs ve jasus programlardan korunmanıza büyük oranda yardımcı olur. Özellikle AntivirXP'yi kullanmaya başladığımdan beri hiçbir virüsle başım belaya girmedi. Norton ağır bir program da değil. Özellikle programın son sürümünde otomatik güncelleştirme de var. Sizin güncellemenizi beklemiyor anlayacağınız. Tavsiye istemişsiniz. Alın size tavsiye: İki farklı türden programın pcde bulunması oldukça güvenli.
ÇiLeKeŞ İletim - 22/02/2006 : 15:42:46
kasperksky güzel

0.03 Snitz Forums 2000